Week van de mantelzorg

Mantelzorgers: Meld u aan t/m 15 oktober via: www.saamwelzijn.nl
In november organiseren wij de week van de mantelzorg. Tussen 2 en 16 november organiseren wij diverse activiteiten voor jong en oud waar u er één van mag kiezen. Dit programma is mede tot stand gekomen met de hulp van een aantal mantelzorgers uit de kernen Nieuwleusen, Dalfsen en Lemelerveld.

U kunt zich vanaf nu aanmelden tot 15 oktober en uw keuze voor 1 activiteit kenbaar maken. Dit doet u door het formulier in te vullen op de website van Saam www.saamwelzijn.nl en op de tegel Week van de mantelzorg te klikken. Hier vind u meer informatie over de activiteiten, zoals om-schrijving, datum en tijd en de mogelijkheid om u aan te melden.

De activiteiten zijn bedoeld voor mantelzorgers die zorgen voor iemand in de gemeente Dalfsen en u ontvangt deze mail omdat u in ons bestand staat als mantelzorger (of als partner en mee kunt werken aan de verspreiding/publicatie).
Mocht u deze mail ontvangen als mantelzorger, en geen mantelzorger zijn of hierover twijfelen, neem dan gerust contact met ons op.

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertenties

Sukerbiet op Social Media

Andere berichten