Ommer Marke presenteert toolkit ‘Energie Besparen op Eigen Erf’

Op 15 september hield Agrarische Natuurvereniging De Ommer Marke een infomarkt over ‘Energie van Eigen Erf’ voor melkveehouders en andere geïnteresseerden in het Vechtdal op het erf van melkveehouderij met boerderijcamping van fam. de Vos in Lemelerveld.

Tijdens de infomarkt die mede mogelijk is gemaakt door de gemeenten Dalfsen en Ommen, werden de voorlopige resultaten van een uitvoerig onderzoek naar de energiehuishouding op dit bedrijf gepresenteerd. Ook deelden enthousiaste voorlopers in de agrarische energietransitie hun ervaringen met het publiek. Naast vele praktische besparingstips kwam ook de mogelijkheid van waterstofproductie op de boerderij aan bod.

Tevens werd de toolkit ‘Energie Besparen op Eigen Erf’ gepresenteerd in de vorm van 7 posters met 7 productbladen voor verschillende processen uit de melkveehouderij, zoals het maken van vacuüm en het spoelen van leidingen.

Wilt u ook snel aan de slag met eenvoudige besparingen of bent u van plan ingrijpender te investeren in besparing? Bekijk dan hier de spandoeken en productbladen:

Toolkit ‘Energie Besparen op Eigen Erf’

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertenties

Sukerbiet op Social Media

Andere berichten