Nieuws over Lemelerveld

Sukerbiet.nl
Sukerbiet.nl2 days ago
Een terugblik op de Lemelerveldse volleybalweek door MoDi. Bekijk hier alle foto's die Hans Heerink vrijdagavond heeft gemaakt tijdens de finales en de prijsuitreiking van het Ten Broeke Open Volleybaltoernooi.
Sukerbiet.nl
Sukerbiet.nl2 days ago
Wat zijn vrijwilligers belangrijk voor onze gemeenschap! Bedankt: Fons Wanink, Ria Zandman, Riky Harink, Riky Brok en Herman Ogink. 🌹🌹🌹
Sukerbiet.nl
Sukerbiet.nl2 days ago
Wat waren er weer mooie tuinen bij, groot en klein! 👌 Heel mooi omschreven door Willemvantrui! Van bijna alle tuinen heeft Hans Heerink foto's kunnen maken die hier te bewonderen zijn.
Sukerbiet.nl
Sukerbiet.nl2 days ago
Na de happening bij Stroe op de Veluwe, waaraan al een aantal boeren uit de regio hebben meegedaan aan de landelijke actie, gaan de boeren over tot regionale c.q. plaatselijke acties.
Sukerbiet.nl
Sukerbiet.nl2 days ago
De één stond op Pinkpop en kreeg landelijke bekendheid door de finale van ‘The Voice of Holland’ te bereiken. De ander begon 15 jaar geleden met stand-up comedy in kroegjes waar de bezoekers niet eens wisten dat er opgetreden werd. Overeenkomst; het zijn beide podiumdieren die liever kiezen voor geluk en een fijne sfeer, dan voor roem en het grote geld.
Verschil:
Sukerbiet.nl
Sukerbiet.nl3 days ago
Op vrijdag 1 juli is onze praktijk gesloten!
Uw huisarts is naar het landelijke manifest huisartsenzorg op het Malieveld in Den Haag.

Alleen bereikbaar voor spoed
• Heeft u gezondheidsklachten? Kijk eerst op www.thuisarts.nl.
• Bestel tijdig vóór 1 juli uw herhaalmedicatie.
• Heeft u klachten die niet kunnen wachten tot maandag? Neem contact op met de huisartsenpost.
Na de happening bij Stroe op de Veluwe, waaraan al een aantal boeren uit de regio hebben meegedaan aan de landelijke actie, gaan de boeren over tot regionale c.q.  plaatselijke acties.

https://t.co/oK7B3RTa8e
De één stond op Pinkpop en kreeg landelijke bekendheid door de finale van ‘The Voice of Holland’ te bereiken. https://t.co/QdQ68XObfV Sukerbiet photo
Twee weken geleden was er een gezellig samenzijn met de bewoners van ZGR Brugstede en hun familie! De Zingende Badmutsen kwamen ook langs om de boel op stelten te zetten.

https://t.co/FYq0A6NS6b
“Ik pak mijn biezen en begin voor mezelf”. Deze gedachte ging vaak door het hoofd van Hans Vlaskamp tijdens zijn werk in de logistiek en de lange autoritten richting het westen van het land.

https://t.co/pRSDwSDbpI
Vrijdag 15 juli heeft Saam Welzijn een extra kinderdisco op de planning staan. Dit keer een special edition kinderdisco met als entree houdbare etenswaren voor de deelkasten in Lemelerveld.

https://t.co/VUOBYDJeN0
De gemeente Dalfsen heeft voor een periode van 13 november 2021 tot 1 maart 2022 voor de vierde keer het Corona Noodfonds opengesteld.

https://t.co/ppm4ywAEzE

Advertenties