Nieuws, prikker of activiteit voor de kalender melden

Heb je nieuws voor de Lemelervelder of Sukerbiet.nl. Laat het ons weten! Vul onderstaand formulier in. Het bericht is dan voor beide redacties beschikbaar voor mogelijke publicatie.

We hebben een ander formulier voor het melden van activiteiten voor de kalender.

Melding nieuws | prikker | vacature

i
Graag prikkelende en korte titel.
i
Dit is de foto die op de homepage van sukerbiet.nl naast de tekst komt te staan. Dit mogen alleen zelfgemaakte foto's zijn. Houdt u rekening met portretrecht en privacy van mensen op de foto. Vragen? Neem contact op met ons. Let op: afbeeldingen kleiner dan 200x200 pixels, worden niet goed weergegeven op Facebook.
i
Wilt u niet uw eigen naam vermelden, geef dan anoniem op. Wij kunnen in dat geval ook geen contact met u opnemen bij vragen etc.
kies zo specifiek mogelijk wat u wilt melden!
Ik heb onderstaande gelezen en ben hiermee akkoord.

Sukerbiet.nl en De Lemelervelder willen u graag wijzen op het volgende:

- wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk voor schade aan derden door schending van rechten. Plaats dus geen foto's van anderen!

- wij zijn geen verantwoordelijken waar het gaat om de informatie die u ons via dit formulier stuurt. Wij zijn verwerkers van informatie. Behalve voor het veld uw naam en uw e-mail. Deze informatie zullen we zorgvuldig behandelen. Ze zal echter wel gedeeld worden met enkele redactieleden en de redactie van de Lemelervelder. Vindt u dit vervelend, dan kunt u ook anoniem een melding doen. In dat geval zullen wij een bericht pas kunnen plaatsen nadat het bericht gecheckt is bij betrokkene(n). Lees meer in onze privacyverklaring.

Sukerbiet.nl plaatst mogelijk wat jij aanlevert. Dat kunnen aankondigen zijn van verenigingen, verslagen van evenementen.  Maar ook berichten over jubilea of oproepen voor deelname of inschrijving. Maar ook jij, individuele Lemelervelder kunt nieuws aanleveren over iets wat je mee gemaakt hebt of iets wat je opviel tijdens de wandeling door het dorp. Het kan eigenlijk van alles zijn!

Ons redactionele beleid is dat zoveel mogelijk geplaatst wordt, mits het maar nieuwswaarde heeft en het algemeen belang van Lemelerveld dient. Als iemand de moeite neemt ons iets toe te zenden, is dat bijna al garantie dat anderen daar geïnteresseerd in zijn.

Je kunt je nieuws en/of agenda bericht voor in de activiteiten kalender en foto’s  (foto’s toevoegen in een bijlage!) naar nieuws@sukerbiet.nl

De redacties behouden zich het recht voor om artikelen te weigeren en/of aan te passen. Je krijgt hiervan geen bericht. Nieuwsberichten worden in de regel dezelfde dag nog geplaatst op Sukerbiet.nl.

Ook kunt u iets aanleveren voor het Prikbord. Het prikbord is een plek voor gevonden en verloren spullen maar ook voor u om iets te delen wat u bezig houdt. Dat kan d.m.v. een gedicht, een foto, een (klein) stukje tekst enz. Het is niet de bedoeling om uw persoonlijke vete uit te vechten via dit medium. Ook plaatsen we geen commerciële berichten.

De redactie behoudt zich het recht voor prikkers niet te plaatsen, tevens is Sukerbiet.nl niet verantwoordelijk voor de geplaatste inhoud. Sukerbiet.nl behoudt zich het recht deze voorwaarden voor het gebruik van Prikkers naar eigen inzicht aan te passen zonder dit vooraf te melden.

Alvast bedankt voor jouw bijdrage, wij stellen dit zeer op prijs!

Ook voor het melden van een agenda bericht zijn we nog bezig het eenvoudiger te maken, dus houd deze pagina in de gaten.

Advertenties