Zuur en onnodig verlies Lemelerveld.

Goed beginnen aan een wedstrijd was de les die Lemelerveld leerde na het verloren duel tegen BWO. Binnen een minuut profiteerden de Hengeloérs van balverlies in de Lemelerveld verdediging en stond het 0-1. Daarna ontspon zich een heerlijk eerste bedrijf waarin Lemelerveld zich terug knokte in de wedstrijd en een aantal dikke kansen creëerde. Stijn Kogelman , Matthias en Stan Reimink stuitten op de vuisten of voeten van de BWO doelman. Uit een hoekschop maakte Job Heerink in de 24e minuut de verdiende 1-1. Lemelerveld bleef de bovenliggende partij maar na opnieuw niet resoluut verdedigen lag de bal zomaar weer achter doelman Rowell Evers. Nog voor rust werd het 1-3 voor BWO toen een strakke voorzet knap werd binnen gekopt. Na rust golfde het spel op en neer, was het niveau wat minder, waarin bij Lemelerveld vooral de goede eindpass ontbrak. Matthias Reimink zorgde, na goed werk van Naud Schrijver, een kwartier voor tijd voor de 2-3 en gloorde er hoop. Helaas lukte het niet meer de verdiende gelijkmaker te scoren en bleef de ploeg van Ruben Kloosterman teleurgesteld met lege handen achter. Volgende week zondag 6 november gaan de Lemelervelders op bezoek bij FC Suryoye in Enschede. De tegenstander met Syrische roots is inmiddels opgeklommen naar de 4e plek in de 2e klasse I. Aanvang 14.00 uur

Lemelerveld vr 1. De Lemelerveldse meiden liepen zondagochtend in Apeldoorn tegen de eerste competitienederlaag op. In het uitdueltegen de vrouwen van Victoria boys 2 werd in 4-1 nederlaag geleden. Aan Lemelerveldse zijde ontbrak het aan scherpte waardoor Victoria al binnen vijf minuten op een 1-0 voorsprong kwam. Nog voor rust werd het 2-0 en leek het net als onlangs in het bekerduel weer op een dikke nederlaag uit te lopen. Na de thee gingen de Lemelerveldse meiden wat beter spelen en ontstonden wat kleine kansen maar waren de Apeldoornse dames scherper in de afwerking en werd het zelfs 3-0. Na de 3-1 maakte Victoria boys aan alle illusies een eind door de 4-1 te scoren en zal het volgende week zondag tegen Trias Vr 1 beter moeten. De vrouwen uit Winterswijk staan op de voorlaatste plaats. Op het Heidepark is de aftrap om 12.00 uur.

Tekst: Anton Sibelt, Foto’s: Martin Zwakenberg