Zevenklapper voor Lemelerveld tegen Eilermark

Het zat Lemelerveld afgelopen zondagmiddag eindelijk eens een keer lekker mee! Uit bij Eilermark in Glanerbrug boekte Lemelerveld een prachtige 3-7 overwinning en was na afloop de vreugde enorm! In de eerste helft van het boeiende voetbalgevecht was Eilermark de betere ploeg maar met dank aan een fantastisch keepende Rowell Evers bleef Lemelerveld overeind. Na een 1-0 achterstand halverwege de eerste helft was het Noah Tuink die op slag van rust de gelijkmaker scoorde.

In de pauze moesten Ian Nijenkamp en Koen Schrijver geblesseerd in de kleedkamer achterblijven. Met Matthias Reimink en Thymen Boerkamp in de ploeg kantelde de wedstrijd en kwam Lemelerveld na 50 minuten op voorsprong door Matthias Reimink die een mooie steekbal van zijn broer Stan op waarde schatte;1-2. Wanneer Stan Reimink op het uur spelen de opbouw van Eilermark onderschept en alleen op het doel afgaat wordt hij onderuit gehaald: De rode kaart voor de Eilermarkspeler is het breekpunt in de wedstrijd. In de ruimtes die ontstaan is Matthias Reimink na een kaats met Noah Tuink in de 67e minuut voor de tweede keer succesvol:1-3. Enkele minuten later, als Eilermark er niet meer aan te pas komt is Thymen Boerkamp de aangever waardoor Stan Reimink beheerst de 1-4 binnenschiet. Eilermark doet daarna in het doelpuntenfestival nog wat terug voor de 2-4 maar is er rond de 80e minuut een waar hoogtepunt voor Stijn Kogelman. Hij pikt een te korte terugspeelbal op en scoort vervolgens zijn 100e doelpunt in de hoofdmacht van de Oranje –witten en staat het 2-5! Wat ontzettend jammer voor de club dat hij samen met Matthias Reimink komend seizoen naar vv Heino vertrekt al is de gunfactor er zeker voor beiden om op divisieniveau te gaan voetballen! In de slotfase schiet Job Heerink op aangeven van invaller Kyro Holsappel de 2-6 op het bord, weet ook Eilermark nog de 3-6 te produceren, maar is het slotakkoord wederom voor Job Heerink die in de rebound de 3-7 scoort! Een ongekende uitslag voor de ploeg van Ruben Kloosterman die de overwinning goed kan gebruiken in de spannende strijd tegen degradatie.

Met Pasen is de ploeg vrij, op 16 april komt het Zutphense AZC naar het Heidepark: Gezien de stand op de ranglijst een enorm belangrijk duel voor beide teams! Aanvang 14.00 uur!

Opstelling Lemelerveld; Rowell Evers, Koen Schrijver ( 45 Thymen Boerkamp) Ian Nijenkamp ( 45 Matthias Reimink) Stef Huisjes, Jeroen Exel, Naud Schrijver, Stan Reimink, Robin Morrenhof, Stijn Kogelman, Noah Tuink, Matthias Reimink (73 Kyro Holsappel) Job Heerink