Zeer geslaagd Ten Broeke Open Volleybal Toernooi

Wat was het fijn dat het weer kon, afgelopen week. Na drie jaar stilte op het Sukerbietenveld mocht het weer! En het was weer als vanouds goed georganiseerd door volleybalvereniging De Bevers en zeer gezellig. Ook de weersomstandigheden waren ideaal voor een week vol sportiviteit, waarbij zo ongeveer het halve dorp op de been was.

Honderdelf teams, met de meest prachtige namen streden op niveau, om de hoogste eer. Er waren zevenenzestig gemengde teams, veertien damesteams, vier herenteams en zesentwintig jeugdteams!

En elke avond was het weer dolle pret, ondanks forse nederlagen of glorieuze overwinningen. Het nabespreken van de gespeelde wedstrijden en de tactiekbespreking van de wedstrijden voor de volgende dag, vond tot in de late uurtjes plaats, op het aanwezige terras. Onder het genot van een verkoelend drankje en een sfeervol moppie muziek, vloog de tijd voorbij.

De woensdagmiddag stond traditiegetrouw in het teken van het minibever spelletjestoernooi, georganiseerd voor de basisschoolgroepen één tot en met vier. Een zonovergoten middag met verhitte gezichtjes en fanatiek strijders (en supporters).

Op vrijdagavond vond de zinderende finale plaats met aansluitend een afterparty met DJ Hitch! Het bleef nog lang gezellig…..

Het Open Volleybal toernooi kán niet zonder vrijwilligers. Helaas hebben acht leden van de toernooicommissie na deze vijfenveertigste editie afscheid genomen. Daarom is de vereniging op zoek naar nieuwe vrijwilligers, zodat dit mooie dorpsevenement kan blijven bestaan. Dus gaat volleybal, gezelligheid of dorpsvertier u aan het hart, geef u dan op als vrijwilliger! Alle hulp is welkom.

Op de toernooisite www.debevers.com/ovt zijn alle uitslagen en foto’s van deze vijfenveertigste editie te vinden, de foto’s zijn uiteraard gemaakt door toernooicommissielid en trouwe huisfotograaf Hans Heerink. Waarvoor weer hartelijk dank, Hans!
Tekst: MoDi
Foto’s Hans Heerink

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *