Nieuwe evenementen tijdens het Sukerbietenfeest

Vorige week werden ze al even genoemd. Deze week wat meer uitgelegd. Twee nieuwe evenementen op het overdekte terras tijdens het Sukerbietenfeest.

Acon Verrückte Mittwoch
Die was? Jawoll, die Acon Verrückte Mittwoch! Ganz nieuw in das programma en het belooft ein fantastischen Mittwoch zu worden, eind Mittwoch in het teken van Spaβ und Verrücktheit. Geef een slinger aan het Radje voor de Sfeer en bepaal welk muziekgenre eerst gedraaid wordt. Bij de verlotingsrondes zijn tal van Super Tolle prijzen te winnen en de voetjes kunnen van de vloer und die Hände zum Himmel tijdens de Swingo Bingo. Geniet van spetterende optredens van de grootste artiesten die de muziekwereld heeft voortgebracht. Kortom, die Acon Verrückte Mittwoch dat ist mir Einer.

Coop The Masked Singer
De vrijdagavond staat in het teken van Coop The Masked Singer, een nieuwe parel in het programma. Maar liefst zes Bekende Lemelervelders trekken het kostuum aan en zullen onherkenbaar het podium beklimmen waar ze hun zangtalenten ten gehore brengen. Met de nodige hints proberen de razende presentatoren je de juiste richting op te brengen, of proberen ze je toch om de tuin te leiden? Met jouw team van maximaal 6 personen gaan jullie op onderzoek uit en proberen jullie te achterhalen wie er toch onder dat masker zit, heeft jouw team het mysterie het snelst ontrafelt dan worden jullie beloond met mooie prijzen.

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Advertenties

Sukerbiet op Social Media

Andere berichten