Venijn in slotfase bij SDC 12-Lemelerveld

Zuur en onnodig puntverlies, zo omschreef teammanager Frank Schuurman het 2-2 gelijkspel in het uitduel bij SDC 12.  In Denekamp speelde Lemelerveld een prima eerste helft. Nadat eerst nog een randje buitenspel goal werd afgekeurd was Job Heerink in de 32ste minuut succesvol.  Beheerst schoof hij de bal onder de uitkomende doelman door voor de 0-1. Lemelerveld had gezien de mogelijkheden verder afstand moeten nemen. Direct na rust kwam SDC 12 scherp uit de kleedkamer en binnen een minuut lag de bal achter Rowell Evers. Ondanks het betere van het spel van de Lemelervelders bleef de 1-1 lang op het scorebord. Tot de 89e minuut toen Stijn Kogelman binnen het zestienmetergebied onreglementair werd gestuit. Matthias Reimink schoot vanaf 11 meter de 1-2 voorsprong op het bord. Het  alles of niets offensief  van SDC 12 leverde in de 95e minuut een wel heel gemakkelijk gegeven strafschop op. Net als het afgelopen seizoen  werd het daardoor 2-2 en overheerste de teleurstelling.
A.s zondag komt ATC’65 naar het Heidepark en zal de ploeg van Ruben Kloosterman er alles aan gaan doen de eerste overwinning van het seizoen te boeken. Uitgebreide wedstrijdverslag en voorbeschouwing vanaf woensdag op de website van  vvlemelerveld.nl

Opstelling Lemelerveld: Rowell Evers, Wout Butink,( 80e min Koen Schrijver) Jeroen Exel, Naud Schrijver, Jaron Hulsink, ( 56e min Stef Huisjes) Robin Morrenhof, Stan Reimink, Matthias Reimink, Stijn Kogelman, Job Heerink( 80e min Noah Tuink)  Teun in de Wal ( 62e Kyro Holsappel)