Nieuw: Er komt een kledingbieb in Lemelerveld!

Kleding lenen is leuker dan steeds iets nieuws kopen waar je maar kort plezier van hebt. Daarom gaan we in het kader van duurzaamheid een kledingbieb/ruilatelier opstarten in Lemelerveld. Er is een plek gevonden op het industrieterrein, dus we kunnen van start!!

Voor nu zijn we dus op zoek:
# naar kleding
# naar vrijwilligers
# naar een leuke naam
Ga jij binnenkort je kast opruimen, breng de items die mooi zijn en hergebruikt kunnen worden naar ons voor de bieb alsjeblieft! Inleveren kan bij Christel Neppelenbroek op Dorpsstraat 11.

Lijkt het jou leuk om ons te komen helpen met het opstarten, inrichten en runnen van de bieb, meld je dan even bij ons. Want er is nog veel te bedenken en te doen. En samen is dat toch veel leuker.

En tja een naam, daar zijn we ook nog niet uit…..weet jij een goeie, laat het ons weten. De leukste wint een gratis abonnement!

We horen graag van jullie!

Het kledingruilatelier is een initiatief vanuit Duurzaam Leefbaar Lemelerveld, de uitvoering is in handen van Jolanda en Christel.

Deel dit:

3 gedachten over “Nieuw: Er komt een kledingbieb in Lemelerveld!”

   1. Jolanda Ramerman

    Bedankt voor je tip! De details zijn nu nog niet bekend, dat komt volgende maand. We hopen inderdaad dat het veel ‘reuring’ oplevert 😉 maar proberen het werk er omheen wel te beperken.

    Mocht je ervaring hebben en je kennis of vaardigheden willen delen laat het ons weten! We werken graag samen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertenties

Sukerbiet op Social Media

Andere berichten