Team Sukerbiet doet mee met de Roparun 2022

Komend pinksterweekend is het zover: Team Sukerbiet doet mee met de Roparun 2022. Dit jaar niet vanaf Parijs naar Rotterdam, maar vanuit Enschede via Groningen naar Rotterdam om zo in 48 uur non-stop 560km in estafettevorm hardlopend af te leggen. De finish is tweede pinksterdag op de Coolsingel.

Dit doen we in totaal met 23 personen om de 8 lopers, die verdeeld zijn over 2 groepen, te begeleiden. Per groep zijn er 4 lopers, 2 fietsers en een busje met chauffeur en navigator. De groepen leggen om de beurt een etappe af van 4 uur. Als er een groep wordt afgelost gaan ze terug naar het basiskamp. Hier staat de Team Sukerbiet truck met oplegger klaar waar ze gemasseerd worden, een maaltijd krijgen en even kunnen slapen.

Met deze inspanning willen we een bijdrage leveren aan de missie van de Roparun: ‘Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”. Dit gaat om financiële ondersteuning van diverse doelen zoals het inrichten van een hospice, ondersteuning van mensen in de terminale fase die graag in de eigen thuisomgeving willen blijven of het inrichten van een inloophuis voor (ex-)kankerpatiënten en hun naasten.

We zouden het natuurlijk geweldig vinden als we nog meer geld in kunnen brengen voor dit goede doel en hopen daarom dat jullie ons willen steunen. Doneren kan via onze website www.teamsukerbiet.nl. Wij hopen op jullie support!

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Advertenties

Sukerbiet op Social Media

Andere berichten