Succesvolle sponsorloop Kindcentrum Heidepark voor Oekraïne

Vrijdag 13 mei 2022 heeft KC Heidepark een sponsorloop georganiseerd samen met de werkgroep ‘Lemele helpt Oekraïne’. Er zijn ontzettend veel sponsors gevonden!

In aanloop naar de sponsorloop hebben de groepen in het nieuwe ontdeklokaal zandkoekjes, pizza’s en broodjes klaargemaakt. In het ontdeklokaal zit namelijk ook een mooie nieuwe keuken! De ingrediënten voor de recepten zijn gesponsord door supermarkt Coop in Lemelerveld. Een van de kinderen heeft ook zelfgemaakte sieraden verkocht.

De leerlingen van groep 8 hebben fantastisch meegeholpen om de hele dag goed te laten verlopen. Er is muziek gedraaid, aangemoedigd, meegelopen en er zijn lekkere versnaperingen verkocht. Kortom, alles is uit de kast getrokken om er een groot succes van te maken.

Opbrengst: € 5100,–

De opbrengst van de sponsorloop is maar liefst € 5.100,–! De mannen van de werkgroep ‘Lemele helpt Oekraïne’ zijn hier erg blij mee. Het geld zal vooral besteed worden aan dingen of activiteiten voor de vluchtelingenkinderen uit Oekraïne die in Lemele verblijven. Wij zijn trots dat we daar zo’n mooie bijdrage aan hebben mogen leveren met alle kinderen, ouders en het team van KC Heidepark!

Tekst: Ezra Yedema
Foto’s: Annet Schoorlemmer

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Advertenties

Sukerbiet op Social Media

Andere berichten