NAH bijeenkomst, voor mensen met NAH en voor hun mantelzorgers/naasten

NAH bijeenkomst, voor mensen met NAH en voor hun mantelzorgers

Dinsdagavond 15 november wordt er een bijeenkomst georganiseerd voor mensen met niet aangeboren hersenletsel (NAH) en hun mantelzorgers/naasten. Hierbij kun je denken aan NAH na hersenletsel, MS of een CVA.

Voor mensen met NAH zijn dagelijkse handelingen als boodschappen doen, een verjaardag vieren of een wandeling maken niet altijd meer vanzelfsprekend. Sociale contacten en gezellige momenten kunnen dan (steeds meer) uit je leven verdwijnen. Ook kan er sprake zijn van verandering in bewegen, gedrag en/of karakter.

Mantelzorgers/naasten van mensen met NAH krijgen ook te maken met veranderingen. De getroffenen is soms echt een ‘ander’ mens geworden, heeft hulp/begeleiding nodig en dit komt voor een groot deel neer op hun.

InteraktContour en Saam Welzijn hebben hun krachten gebundeld en zullen informatie verstrekken en de ontmoeting begeleiden. NAH, wat betekent dit voor de patiënt en hun mantelzorgers/naasten? Daarnaast is er ruimte om elkaar te ontmoeten en ervaringen te delen. Inloop is vanaf 18.30 uur en het programma is van 19.00-21.00 uur.

De NAH avond is een samenwerking tussen InteraktContour en Saam Welzijn.
Aanmelden tot 6 nov: dalfsen@interaktcontour.nl of telefonisch via 06-51323454

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *