Lemelerveld verliest van ATC 65

Net voor de aftrap van het thuisduel tegen het Hengelose ATC 65 moest trainer Ruben Kloosterman Noah Tuink en Koen Schrijver inbrengen omdat Job Heerink en Wout Butink na de warming – up niet fit genoeg bleken om te starten. Stijn Kogelman stond vanwege een blessure al niet op het wedstrijdformulier. ATC 65 bleek een goed voetballende ploeg en kwam in de 18e minuut via Willemsen op voorsprong. Velen vonden dat er een overtreding op Matthias Reimink aan vooraf ging. Vijf minuten later draaide dezelfde Willemsen zich randje zestien knap vrij en schoof de bal droog achter Rowell Evers voor de 0-2. Verder dan een kans voor Stan Reimink kwam Lemelerveld in het eerste bedrijf niet. Na rust met Ian Nijenkamp, na weken van blessureleed weer terug, speelde Lemelerveld zeker in de beginfase wat beter maar verder de een aantal mogelijkheden kwam het niet. ATC 65 liet een aantal kansen om de voorsprong te vergroten liggen. Al met al een lastige competitiestart voor de Lemelervelders die a.s. zondag bij Schalkhaar voor een nieuwe uitdaging staan. Schalkhaar, met slechts 1 puntje uit de eerste drie duels op de laatste plaats in de 2e klasse I, zal een geduchte tegenstander zijn. Hopelijk is iedereen dan weer voldoende fit bij de Lemelervelders! Aanvang op de Horsterhoek in Schalkhaar is 14.00 uur.