Kinderrechten Bingo tijdens opening zwemseizoen Natuurlijk Heidepark

Onder een stralende zon heeft zaterdag 11 mei bij Natuurlijk Heidepark de startactiviteit voor Unicef plaatsgevonden. Het zwembadwater lonkte en daardoor waren er wat minder deelnemers voor de kinderrechten bingo die wel heel kleurrijk verzorgt werd. Daarnaast werden er weer pannenkoeken gebakken met dank aan de scouting voor het gebruik van de nodige toestellen om te kunnen bakken.

De scouting was van de partij met een tweetal activiteiten; watervolleybal en een evenwichtsbalk in het water. Bij de kinderrechten bingo zijn een aantal leuke Unicefprijzen gewonnen en zijn de deelnemers tevens weer wat wijzer over de zo nodige kinderrechten.

De middag kwam wat rustig op gang maar midden op de middag werd het wat drukker en kon er nog een 2e bingoronde gespeeld worden. De opbrengst van de bingo en de pannenkoeken € 104,00 gaat naar Unicef, waarmee, hoe bescheiden ook, toch veel gedaan kan worden. Om maar eens voorbeeld te noemen met € 12 geef je 100 kinderen in een noodsituatie al één maaltijd. En dat er veel noodsituaties zijn dat weten we allemaal. Unicef is er blij mee en wij bedanken de deelnemers en iedereen die zaterdag geholpen heeft.

Voor wie Natuurlijk Heidepark nog graag financieel wil steunen, dan kan dat via de crowdfunding die hier te vinden is, en op hun website en socials.

We wensen Natuurlijk Heidepark een goed seizoen toe met veel mooie dagen.

De kinderrechten bingo is leuk voor kinderen maar zeker ook voor (jong) volwassenen. Dus mocht iemand een activiteit zoeken, wij verzorgen deze bingo graag, tegen een vergoeding voor Unicef.

Unicef Lemelerveld, Klazien Broeks 06-25224012

Unicef https://www.unicef.nl/

Foto’s: Hans Heerink

Deel dit: