Lemelerveld laat winst weer liggen

Lemelerveld en laatste minuten van een wedstrijd, het zijn niet echt vrienden. Al diverse keren leek Lemelerveld deze competitie de overwinning over de streep te trekken maar ging het in de slotminuten mis. Zo ook deze zondagmiddag toen BWO in de 93 minuut alsnog op gelijke hoogte kwam en de wedstrijd teleurstellend in 3-3 eindigde!

De Lemelervelders, zonder de geblesseerde Matthias Reimink, speelden in Hengelo tegen BWO, de nummer twee van de ranglijst, een aardige eerste helft. Door fraaie goals van Stijn Kogelman in de 7e minuut, en via Stan Reimink in de 18e minuut, kwam Lemelerveld op een 0-2 voorsprong. Hoewel BWO wat meer balbezit had wisten ze geen kansen te creëren tegen de solide verdediging. Na rust schakelde BWO een tandje bij en speelde in een hoger tempo. Lemelerveld was echter uiterst effectief met de kansen. Stijn Kogelman scoorde op aangeven van Job Heerink de 0-3 en leek Lemelerveld opnieuw bij een titelkandidaat te gaan winnen. BWO kwam echter fel terug en maakte rond de 60e minuut binnen enkele minuten de 1-3 en 2-3. Daarna was het billenknijpen en heldhaftig verdedigen. Tot die allerlaatste minuut in blessuretijd toen BWO profiteerde van een voorzet in het zestienmetergebied die ietwat lucky voor de voeten kwam van een BWO aanvaller die de 3-3 scoorde. Met het ene puntje blijft Lemelerveld hangen in de onderste regionen van de 2e klasse. Volgende week zondag 26 maart speelt Lemelerveld om 14.00 uur thuis tegen FC Suryoye Mediterraneo uit Enschede.

Opstelling: Rowell Evers, Koen Schrijver ( 85 Wout Butink) Naud Schrijver, Stef Huisjes, Robin Morrenhof, Stan Reimink, Jeroen Exel, Stijn Kogelman, Job Heerink (77 Gijs in de Wal) Noah Tuink ( 68 Teun in de Wal, 85 Bram Smit)

Lemelerveld Vr 1 – Victoria Boys Vr

Het was een mooi voetbalgevecht tussen de Lemelerveldse vrouwen 1 en koploper Victoria Boys Vr 1. De wedstrijd eindigde in 0-0. In de eerste helft had Lemelerveld pech dat twee keer de lat werd geraakt. Tegenvaller was het uitvallen van de ervaren Romy Exel en in de rust van Jill Heerink door blessures. De Apeldoornse vrouwen waren in de tweede helft de betere ploeg maar veel kansen op een doelpunt waren er niet al raakten ook zij de lat. De Lemelerveldse meiden speelden vol overgave en met enorme inzet tegen de Apeldoornse kampioenskandidaat! Het bleef het spannend tot het eind en was het gelijkspel wel een terechte uitslag!

Zondag 26 maart spelen de Lemelerveldse meiden om 13.30 uur in Winterswijk tegen laagvlieger FC Trias.

Tekst: Anton Sibelt