Kom naar de (gratis) peuteractiviteiten op kindcentrum Heidepark!

Samen bewegen en muziek maken, daar word je blij en vrolijk van. Kom naar de peuteractiviteiten op kindcentrum Heidepark! Voor kinderen van 2 tot 4 jaar.

Tussen 17 mei en 5 juli kan je samen met je peuter gratis en vrijblijvend deelnemen aan leuke beweegworkshops. Partou en kindcentrum Heidepark organiseren deze workshops elke dinsdag van 10.00 tot 11.00 op Kindcentrum Heidepark aan Ds. A.J.W. Vogelaarstraat 22 in Lemelerveld. Je zoon of dochter kan deelnemen aan de workshops ‘beweegkriebels’, ‘peuteryoga’ en ‘muziek en dans’. Met beweegspelletjes en dans stimuleren we de motoriek
van de kinderen, doen ze ervaringen op en hebben veel plezier. Daarnaast is het dé plek om andere kinderen (en ouders) te ontmoeten.

Programma:
Peuteryoga op 31 mei en 21 juni.
Bij peuteryoga wordt de fantasie van de peuter geprikkeld, zijn er ontspanningsoefeningen en zijn de peuters volop in beweging.

Beweegkriebels op 17 mei, 7 juni en 28 juni. Bij beweegkriebels worden er uitdagende beweegsituaties aangeboden. De peuters kunnen naar hartenlust lopen, rennen, springen, klimmen, klauteren, duikelen, balanceren en gooien.

Muziek en dans op 25 mei, 14 juni en 5 juli.
Bij muziek en dans gaan de peuters met muziekinstrumentjes, liedjes en dans een muzikale beleving tegemoet.

Medewerkers van Partou en kindcentrum Heidepark begeleiden de activiteit met de kinderen. Zo kun je zelf een kopje koffie of thee drinken. Gezellig meedoen kan natuurlijk ook!

Aanmelden kan via het versturen van een berichtje naar info-Heidepark@ooz.nl onder vermelding van peuterbeweegactiviteit. Geef hierbij aan op welke dag(en) je met je peuter wilt komen.
Wij kijken uit naar jullie bezoek!

                   

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Advertenties

Sukerbiet op Social Media

Andere berichten