Met 40 man de berg op!

Wat was het leuk! Dinsdagochtend 10 mei vertrokken er busjes en auto`s vanaf `t Anker, Brugstede en de Mozaïek met senioren, vrijwilligers, rollators, rolstoelen en heel veel koffie en cake naar de Lemelerberg om samen een wandeling te maken over het rolstoelpad aldaar.
Voor vertrek moest er hier en daar nog een bandje opgepompt of gerepareerd worden en een rolstoel van huis gehaald, maar met hulp van al die fantastische vrijwilligers kwam ieder-een veilig aan op de berg waar er eerst genoten werd van een lekker kopje koffie.
Vervolgens gingen we op pad. Sommige mensen konden zich niet heugen wanneer ze voor het laatst op de Lemelerberg waren geweest. Wat fijn om weer eens terug te zijn! Ook oude bekenden zagen elkaar weer en konden even bijpraten terwijl er genoten werd van de prachtige natuur.
Rolstoelen en rollators werden uitgeleend als dat even nodig was zodat iedereen de wandeling kon voltooien.
Deze eerste activiteit, georganiseerd door een groepje enthousiaste vrijwilligers en welzijns-werkers van `t Anker, Brugstede en Saam Welzijn is een feit. Dat dit voor herhaling vatbaar is werd al snel duidelijk en er werden veel nieuwe ideeën gedeeld voor een volgende activiteit.
Dank aan alle deelnemers voor de gezellige, geslaagde activiteit. Dank aan alle vrijwilligers die vol enthousiasme meeliepen en meehielpen en dank aan Theehuis de Lemelerberg dat wij gebruik mochten maken van terras en toilet.
Heeft u een leuk idee voor een volgende gezamenlijke activiteit of zou u mee willen helpen als vrijwilliger, laat het weten! Neem dan contact op met Wendy Leeuwenkuyl van Saam Welzijn. w.leeuwenkuyl@saamwelzijn.nl 06-12505398. Of binnen Brugstede met Sandra Ruiter of binnen `t Anker met Renate Weertman.

 


Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Advertenties

Sukerbiet op Social Media

Andere berichten