Afscheid twee redactieleden

Vrijdag 18 november 2022 hebben wij als redactie Lemelerveld (De Lemelervelder en Sukerbiet.nl) tijdens een gezellige vergadering bij Café Restaurant Reimink afscheid genomen van twee redactieleden. En wel van Ilse Nijenkamp-Schoorlemmer en Vincent Heerink.

Ilse was 9 jaar door haar werk in Kulturhus De Mozaïek deels werkzaam voor de website Sukerbiet.nl. en vanaf september 2018 ook voor de gezamenlijke redactie Lemelerveld. Per 1 november 2022 heeft Ilse een nieuwe baan en neemt daarom afscheid van de redactie. Vincent was vanaf 2016 actief als vrijwillig redactielid. Hij was vooral, mede door zijn studie, geïnteresseerd in de politiek. En natuurlijk Polyhymnia waarvan hij lid was. Hij woont inmiddels in Amsterdam en is nog maar weinig in Lemelerveld. Toch wil hij in de toekomst, indien nodig, nog wel eens als gastschrijver zijn steentje bijdragen.

Niels Schoorlemmer (Drukkerij van Asselt) overhandigde beiden namens de redactie een mooi cadeau als dank. Jolanda Ramerman (Producation) had ook voor beiden een attentie als dank voor de samenwerking m.b.t. de website.

Namens de redactie wensen wij Ilse en Vincent veel succes en geluk voor de toekomst.

Namens de redactie,
Annet Schoorlemmer

Foto: Hans Heerink

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *