Overwinning Lemelerveld op Witkampers

Door een prima 0-2 overwinning op Witkampers heeft Lemelerveld weer aansluiting gekregen bij de middenmoot van de 2e klasse I. Onder een prachtig voorjaarszonnetje was Lemelerveld in het Gelderse Laren in de eerste helft de betere partij maar wist het veldoverwicht niet in doelpunten uit te drukken. Na bijna een uur spelen kwam spits Job Heerink, na maanden van blessureleed, terug in de ploeg. In de 69e minuut werd een terugspeelbal door de Witkampers doelman niet goed verwerkt. Job kon daardoor de bal op een presenteerblaadje leggen bij Teun in de Wal die makkelijk kon scoren: 0-1. Witkampers ging daarna fel op jacht naar de gelijkmaker en kon Lemelerveld naar hartenlust counteren. In de spannende slotfase leek Teun in de Wal de wedstrijd in het slot te gooien maar zijn inzet raakte de lat. Vlak voor het eindsignaal werd het na slecht uitverdedigen bij Witkampers 0-2. Teun in de Wal bezorgde de bal bij Stijn Kogelman die simpel binnen kon schuiven. Hopelijk valt de blessure van Naud Schrijver mee. In de slotfase schoot na een vervelende val zijn schouder opnieuw uit de kom zoals dat enkele maanden geleden ook al gebeurde. Complimenten waren er voor Joey Nijenkamp die voortreffelijk zijn broer Ian verving in het hart van de defensie! De overwinning is een geweldige opsteker voor de ploeg van Ruben Kloosterman in de strijd tegen degradatie! A.s zondag gaat Lemelerveld op bezoek bij ATC 65. De Hengelose ploeg, dat komend seizoen overstapt naar het zaterdagvoetbal, is in een felle kampioensstrijd gewikkeld met Bon Boys. Gezien het competitieverloop is het krachtsverschil erg klein en met die wetenschap liggen er ook voor de Lemelervelders in Hengelo mogelijkheden.

Aan de Torenlaan in Hengelo is de aftrap op 5 maart om 14.00 uur.

Opstelling Lemelerveld: Rowell Evers, Joey Nijenkamp, Naud Schrijver, Stef Huisjes, Jeroen Exel ( 70 Jaron Hulsink) Robin Morrenhof, Matthias Reimink( 58 Elwin van Lenthe) Stan Reimink, Noah Tuink 58 Job Heerink) Stijn Kogelman (89 Kyro Holsappel) Teun in de Wal ( 89 Koen Schrijver)

Warnsveldse Boys Vr 1 – Lemelerveld Vr 1

Een door ziekte en door meiden op wintersport verzwakt Lemelerveld verloor het inhaalduel tegen de Warnsveldse vrouwen met 4-3. Dat was jammer want bij een overwinning waren ze winnaar geworden van de 1e periodetitel. Het was een moeilijke en lastige wedstrijd volgens correspondent Linde Huisjes. De 1-0 achterstand werd het nog voor rust rechtgezet door Jill Heerink 1-1. Na rust liep Warnsveld uit naar 3-1. Emma Dijsselhof bracht de spanning terug met een doelpunt voor de 3-2 maar na de 4-2 was de wedstrijd gespeeld ondanks nog een late treffer van Jill voor de 4-3.

A.s zondag speelt Vrouwen 1 thuis tegen Grol Vr 1. De Groenlose meiden hebben slechts één keer gewonnen dit seizoen dus moeten de punten op het Heidepark kunnen blijven. Aanvang 12.00 uur.

Tekst: Anton Sibelt