Onze Tante Leen (van de kledingbieb) doet de beugel uit!

In de maand maart krijgt “onze Tante Leen” in Lemelerveld visite van een oud-plaatsgenoot! Tijdens openingstijden is Daniëlle Ogink – Klein Heerenbrink bij onze Tante Leen te gast om te vertellen over de mogelijkheden op het gebied van de beugelloze bh. En die mogelijkheden zijn er volop!

Klaar met het gedoe?
Wie kent niet het prikken van een beugel die is losgeschoten? Of de druk die het uitoefent op kwetsbaar weefsel, als de pasvorm net even niet passend is? Of de kosten van een reparatie aan de wasmachine als per ongeluk een beugelbh in de was is gekomen en los is gegaan. Er is een geweldig alternatief!

Wie trouwens nog denkt dat een beugelloze bh alleen bij kleinere cupmaten een optie is, moet echt even langskomen. Daniëlle zal allerlei voorbeelden meenemen en in een 1 op 1 gesprek kun je haar tijdens haar bezoeken in maart al je vragen stellen.

Maart kennismaking – april workshop
Ben je benieuwd of het ook iets voor jou is of wil je gewoon besparen op de kosten van een bh? Kom dan zeker even langs in maart! Hieronder de data met tijden waarop Daniëlle bij onze Tante Leen is om jullie vragen te beantwoorden.
Bij voldoende animo komt ze dan in april nog een paar keer terug bij onze Tante Leen om je via een workshop te helpen je eigen beugelloze bh te maken. Deze (betaalde) workshop is ook heel leuk om te volgen, ook als je geen problemen met een beugel hebt. In de kledingbieb ligt een lijst klaar waar je je kan opgeven voor haar workshop in april.

Interesse?
Kom dan net als Daniëlle op:
• Woensdag 8 maart: 13.30 – 16.30 uur
• Vrijdag 17 maart: 16.30 – 19.30 uur
• Zaterdag 25 maart: 10.30 – 13.30 uur
langs in het blauwe pand aan de Handelsweg 20 te Lemelerveld en stel haar al je vragen!

Deze inloop bijeenkomsten zijn gratis en vrijblijvend!

Data voor de workshops volgen later.

Standaard openingstijden
Onze Tante Leen is naast deze data/tijden ook geopend op:
• Laatste zaterdag van de maand: 10.30 – 13.30 uur
• Iedere woensdag: 13.30 – 16.30 uur
• Iedere vrijdag: 16:30 – 19.30 uur

Onze Tante Leen is een kledingbieb met atelier aan de Handelsweg 20 in Lemelerveld. Behalve voor het lenen van dameskleding in alle maten, kan je bij onze Tante Leen ook terecht voor bijvoorbeeld tips en hulp bij reparaties of om te leren hoe je textiel kunt hergebruiken. Ook organiseert ze inloopbijeenkomsten en workshops. Kom gerust eens langs! Heb je kleding, textiel of aanverwante accessoires (riemen, sjaals, tasjes, sieraden, wol, naaispullen) over? Neem het dan mee voor onze Tante Leen, ze is er heel blij mee!

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *