Lemelerveldse kanjers gezocht!

Brugstede, `t Anker en Saam Welzijn slaan de handen ineen voor de senioren in Lemelerveld! De coronapandemie heeft duidelijk gemaakt hoe belangrijk ontmoeten en gezellige, sportieve en sociale activiteiten zijn voor iedereen.
De welzijnsmedewerkers van Brugstede, `t Anker en Saam Welzijn merken dat het voor met name de wat minder mobiele ouderen lastig is om te blijven meedoen met het mooie activiteitenaanbod dat Lemelerveld rijk is. Ook het blijven ontmoeten van Lemelervelders die niet in de directe nabijheid wonen is ingewikkeld.
Hoe fijn is het als bijvoorbeeld oude buren elkaar kunnen blijven ontmoeten, ook als de ene buur in Brugstede woont en de ander in het Anker?
Hiervoor doen we een oproep aan alle Lemelervelders.
Wij zoeken vrijwilligers die samen met de welzijnsmedewerkers gaan onderzoeken op welke manier we het ontmoeten en meedoen kunnen realiseren. Voorbeelden van activiteiten kunnen bijvoorbeeld zijn: samen naar de Shantymiddag tijdens de feestweek, of een gezamenlijke rollator/rolstoelwandeling.
Lijkt het je leuk om hier met een groep andere enthousiaste aanpakkers de schouders onder te zetten? Meld je dan vrijblijvend aan. We plannen in januari (afhankelijk van de dan geldende coronamaatregelen) een bijeenkomst om ideeën en verwachtingen te bespreken.
Aanmelden kan via: Wendy Leeuwenkuyl, w.leeuwenkuyl@saamwelzijn.nl, 06 12505398

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertenties

Sukerbiet op Social Media

Andere berichten