Lemelerveld onderuit in Heeten, vrouwen 1 winnen opnieuw

In Heeten had Lemelerveld een goede stap kunnen zetten richting de veilige 9e plaats. In een bij vlagen rommelig duel was het uiteindelijk Heeten dat drie punten kon bij schrijven. Het werd 4-2. Het wordt ongemeen spannend voor de onderste 6 ploegen in de strijd tegen degradatie of om de nacompetitie te ontlopen.

Lemelerveld begon uitstekend aan het duel en al direct na het beginsignaal had Teun in de Wal de 0-1 op de schoen, Noah Tuink deed dat, na een assist van Job Heerink, enkele minuten later wel door van dichtbij de 0-1 binnen te tikken. Daarna was Lemelerveld, met een straffe wind in de rug, de bovenliggende partij. Veel kansen leverde dat niet op en was het vooral veel strijd. Na rust was een energieker Heeten de betere ploeg en wist vanaf de 65e minuut met enkele fraaie treffers de stand om te buigen naar 3-1. De altijd gedreven spelende Naud Schrijver bracht tien minuten voor tijd de spanning terug voor de 3-2 maar het slotakkoord was voor Heeten voor de 4-2 eindstand.

De nederlaag van Lemelerveld komt hard aan omdat behalve Reutum de naaste concurrentie wel de volle buit pakte. Komende zondag komt de nummer 2 van de ranglijst, het Hengeveldse WVV ’34 naar het Heidepark. Opnieuw een flinke klus voor de mannen van Emiel Maat maar elke week blijkt maar weer dat alle ploegen in de 3e klasse A nauwelijks iets voor elkaar onderdoen. Alleen MVV 29 stevent regelrecht op de titel af.

Aanvang is zondag 14.00 uur

…………………………………………………….

Lemelerveld Vr 1 – Victoria Vr 2.

Het was rommelig, slordig en heel veel strijd tussen de Vrouwen 1 van Lemelerveld en de Apeldoornse vrouwen 2 van Victoria Boys. Kansen waren er nauwelijks te noteren al was Victoria wat meer in balbezit. De Lemelerveld verdediging stond als een huis met een prima doelvrouw Evelien Lindeboom tussen de palen! Halverwege de tweede helft profiteerde Manoy Westemeijer van een dik misverstand in de verdediging van Victoria en kon ze de bal vanaf de zestien in het lege doel schuiven. Met twee overwinningen op rij hebben de meiden van Eddy Ramerman weer aansluiting met de ploegen in het rechter rijtje. Zondag 17 maart gaat Lemelerveld op bezoek bij VDZ Vr 2 in Arnhem. Op sportpark ’t Cranenvelt is de aftrap om 11 uur.

Door: Anton Sibelt