Kijk en Doedag bij `t Olde Manegepeerd

Zondag 25 september as. is er weer een kijk- en doe dag van 12 tot 16 uur aan de lovenseweg 3 te dalmsholte (aan de voet van de lemelerberg) Na het succes bij eerdere edities is er opnieuw kleedjesmarkt. Kom ook en neem je broertjes, zusjes, buren, vrienden en vriendinnen mee!

Wat is er te doen?
Kleedjesmarkt: naar huis met een leuk boek of speelgoed voor en klein prijsje? Kom lekker snuffelen op onze kleedjesmarkt!

Verkoop tweedehands paardenspullen: we hebben volop (vliegen)dekens en fleecedekens voor je paard of pony, kom eens kijken of de maat van jouw paard of pony ertussen zit. Ook hebben wij penny’s, borstels, winterdekens, zadels, hoofdstellen, paardrijd kleding en nog veel meer te koop!

Verkoop schleichminiaturen; opnieuw komt een vriendin van de stichting haar verzameling schleichpaardjes bij ons verkopen voor kleine prijsjes. Zoek je nog iets voor je verzameling of wil je beginnen met verzamelen? Kom dan een kijkje nemen
Koffie en een warme hap; bij ons terrasje kun je weer een kopje koffie of fris voor een kleine bijdrage kopen, ook zorgen wij weer voor een lekkere tosti.

En zoals altijd; de paarden waarvoor we het allemaal doen! Sluit aan bij een rondleiding, neem oud brood of appels mee of schaf bij ons voor 50 cent een zakje paardensnoepjes aan en verwen onze ruim 30 uitgewerkte manegepaarden met wat lekkers en een knuffel . Als je het leuk vindt mag je ook helpen voeren om 13.30.

Mocht je nog lege cartridges of batterijen, oude mobieltjes, kleding of frituurvet in huis hebben, deze kun je bij ons inleveren. De opbrengst gaat naar de paarden.

Kom je ook 25 september tussen 12 en 16? Je bent van harte welkom! De opbrengst van de hele dag gaat voor 100 procent naar onze uitgewerkte manegepaarden.

info@manegepeerd.nl/ 06-12874764/lovenseweg 3 te Dalmsholte/www.manegepeerd.nl

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *