Fantastische VZOD streetdance-uitvoering!

Afgelopen vrijdag was er een drukte van belang in de spelzaal op Sportpark Heidepark. Onze streetdancers van VZOD maakten zich weer op voor de jaarlijkse zomeruitvoering. De afgelopen maanden is er flink getraind door de 4 streetdancegroepen.

De kostuums, haardracht en make-up waren weer zorgvuldig gekozen. Iedereen zag er prachtig uit. Licht en geluid werd op elkaar afgestemd. Alle ingrediënten waren dan ook aanwezig voor een prachtige uitvoering. En het werd dan ook een fantastische uitvoering!

Zoals altijd was onze dansdocent Linda Ros weer verantwoordelijk voor de prachtige choreografie. Zo dansten bijvoorbeeld onze jongste dansers o.a. op de hit ‘Automatisch’ van niemand minder dan Flemming en bewoog het publiek ook ‘automatisch’ mee op deze aanstekelijke dans. De oudste streetdancers lieten een flitsende dans zien op een remix van Britney Spears.

Streetdance geeft kinderen duidelijk veel plezier en zelfvertrouwen. Elke groep had maar liefst 3 dansen ingestudeerd, zodat een zeer gevarieerde show werd neergezet. De temperatuur ging met elke dans een beetje omhoog en het publiek in de zaal genoot met volle teugen. Na elke dans werd er dan ook luid geapplaudisseerd.

Met een gezamenlijke einddans en diepe buiging voor het publiek, werd een geweldige show afgesloten. We zijn supertrots op onze danstalenten!

VZOD is op zoek naar een enthousiaste versterking/aanvulling van haar bestuur. Kom jij VZOD helpen? Klik hier voor meer informatie.

Foto’s en Video: Hans Heerink

 

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *