Enthousiaste voorlezers voor BoekStart Lemelerveld gezocht!

Bibliotheek Dalfsen zoekt vrijwilligers die het leuk vinden om jonge kinderen voor te lezen, samen liedjes te zingen en/ of spelletjes te doen.

Iedere maand organiseert de bibliotheek in meerdere filialen een BoekStartochtend voor kinderen van 0-4 jaar. Doel is om een fijn voorleesmoment te organiseren voor (groot)ouders en kinderen én omdat (voor)lezen heel goed is voor de taalontwikkeling van een kind. Spelenderwijs komen kinderen met BoekStart in aanraking met woorden, liedjes en boeken.

Voor deze Boekstartuurtjes in Lemelerveld is de bibliotheek op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Vrijwilligers kunnen gebruik maken van de boeken en materialen in de bibliotheek en sparren en ervaringen uitwisselen met de leesconsulent en andere vrijwilligers.

Lijkt het jou nou leuk om alleen of samen met iemand zo’n voorleesuurtje te verzorgen dan komen we graag in contact met jou.

Meer weten?

Wil je meer weten? Neem dan contact op met Bertine Westebring via telefoonnummer 06-16046615 of stuur haar een e-mail: b.westebring@bibliotheekdalfsen.nl.

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *