Bon Boys maatje te groot voor Lemelerveld 1 (foto’s vrouwen 1)

De spelers van Lemelerveld 4 en Lemelerveld 5 maakten er, na hun onderlinge competitiewedstrijd afgelopen zondagmiddag, een geweldig feest van. Dat feest was er allerminst voor het tweede elftal dat de kampioenswedstrijd zondagochtend met 0-1 verloor en op 2e pinksterdag bij Rohda 3 voor de volle winst moet gaan om de titel alsnog te veroveren.

Voor het eerste elftal was er zondagmiddag in Haaksbergen geen eer te behalen. Bon Boys vecht het hele seizoen al samen met ATC 65, en ook Stevo, om de koppositie. Op de warme plastic grasmat bleef Lemelerveld, na een vroeg opgelopen achterstand, loeren op mogelijkheden. Robin Morrenhof en Matthias Reimink hadden kansen maar stuitten op de doelman. Bon Boys met enkele handige en rappe aanvallers was continue dreigend. Lang kon Lemelerveld stand houden tegen de prima voetballende Haaksbergse ploeg. Met nog 20 minuten op de klok kwam Bon Boys, na een vlotte aanval, op 2-0. Matthias Reimink bracht in de 77e minuut de spanning terug en scoorde zijn 11e treffer van het seizoen voor de 2-1. Helaas werd de hoop op een goed resultaat enkele minuten later de grond ingeboord toen Bon Boys het balverlies in de Lemelerveldse opbouw afstrafte voor de 3-1. Dat het vlak voor tijd ook nog 4-1 werd maakte niet veel meer uit. Maandag 2e Pinksterdag wordt het op de laatste speeldag tegen Witkampers uit het Gelderse Laren een zinderend duel want dan gaat het om rechtstreekse degradatie of na-competitie. Beide ploegen staan, samen met het Zutphense AZC, op 25 punten. Een uitgebreide voorbeschouwing op deze wedstrijd staat vanaf aanstaande donderdagmiddag op de website van de vv Lemelerveld.

Aanvang is 2e pinksterdag om 14.00 uur. We rekenen op uw steun!

Opstelling Lemelerveld: Rowell Evers, Koen Schrijver (46 Jaron Hulsink) Naud Schrijver, Stef Huisjes, Ian Nijenkamp ( 83 Jeroen Exel), Robin Morrenhof, Matthias Reimink, Stijn Kogelman ( 83 Fin van den Berg) Teun in de Wal ( 66 Kyro Holsappel) Job Heerink, Noah Tuink ( 74 Bram Smit)

…………………

Lemelerveld Vr 1 – Witkampers vr 2

Net als in het eerste duel tegen de vrouwen 2 van Witkampers werd het een krappe 1-0 overwinning voor de meiden van Rik Diepman en Ceedet Schol. Manoy Westemeijer opende al vroeg in de wedstrijd de score. Daarna waren er voldoende mogelijkheden voor het door blessures geteisterde team om de score uit te breiden maar lukte het allemaal net niet. Met de overwinning houdt de ploeg zicht op een periodetitel. Volgende week spelen de Lemelerveldse vrouwen het laatste duel van deze competitie tegen Neo vr 1 in Borne. Op sportpark T Wooldrik is de aftrap om 11.00 uur.

Dit keer de foto’s van het eerste van de dames.

Tekst: Anton Sibelt, foto’s: Martin Zwakenberg