De boeren van FrieslandCampina brengen een winterse verwennerij.

In het hele land zijn vrijdag 17 december boeren van FrieslandCampina op pad geweest naar woonzorghuizen om de bewoners en personeel te verwennen met een beker chocomel met slagroom.

Zo werden ook de bewoners van het Anker en de Brugstede in Lemelerveld met een bezoekje vereerd door twee FrieslandCampina boeren uit Lemelerveld namelijk de families van de Kolk en Broeks.

Om zo goed mogelijk de coronamaatregelen te volgen werden de producten buiten aangeboden maar dit ging niet onopgemerkt. Een Lanz buldog met de foodtruck van Vechtdalboertbewust (waar de familie Broeks deelnemer van is) kwam voorgereden en Leo Broeks in bloazers tenue van de bloasgroep Dals’n liet op de midwinterhoorn van zich horen.

Een klein gebaar om bewoners en personeel te laten weten dat ook aan hen wordt gedacht in de donkere dagen waarin we meer binnen verblijven zeker in deze coronatijd. Een deel van de bewoners van het Anker kwamen buiten een kijkje nemen en bij Brugstede zaten de bewoners met openstaande tuindeuren mee te genieten.

We hadden graag met de bewoners mee genoten en met ze over koetjes en kalfjes willen praten maar we hebben afgesproken dat bewoners komend voorjaar/zomer welkom zijn om een ritje door de stal te maken en elkaar dan te spreken. Namens alle collega’s hebben we met veel plezier een beker vol lekkere aandacht gebracht.

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *