Nederlaag voor Lemelerveld bij sv Delden

Lemelerveld kon het zondagmiddag niet bolwerken tegen de nummer 2 van de Derde klasse A. In Delden werd het 4-1 en daar viel niet veel op af te dingen. Delden, winnaar van de 2e periode is een van de betere ploegen in deze klasse en gaat strijden voor promotie. Lemelerveld zit door het verlies nog steeds in de gevarenzone en worden de twee duels tegen DTC’07 cruciaal om de nacompetitie te ontlopen.

Elftalleider Kevin Reimink was na afloop van de wedstrijd tegen Sv Delden reëel: ,, Wanneer je met 4-1 verliest kun je niet zeggen dat het geen verdiende overwinning was voor Delden. We hebben grote delen van de wedstrijd de controle gehad maar echt veel te weinig afgedwongen” aldus de doelman van Excelsior Rijssen. Delden kwam in het bepaald niet hoogstaande duel rond de 20e minuut op voorsprong. De scheidsrechter negeerde het vlagsignaal voor buitenspel. Bijna direct daarop liet hij het vlagsignaal van de Delden grensrechter voor wat het was en maakte Job Heerink de 1-1. Net voor de rust werd het 2-1 voor Delden en kon trainer Emiel Maat in de pauze het strijdplan voor de tweede helft bespreken. Delden was echter direct na rust scherp en stond het na balverlies op het middenveld en de daaruit volgende aanval 3-1. Reimink: ,, In bepaalde situaties moeten we wat slimmer zijn zoals bij de 3-1. Soms is een kleine overtreding nodig om het gevaar eruit te halen”. Een kwartier voor tijd werkte de altijd gedreven spelende Naud Schrijver een voorzet ongelukkig in eigen doel. Met de 4-1 was het over en sluiten.

Er zijn nog vier wedstrijden te spelen: 5 mei: Uit tegen DTC’07 12 mei: Thuis tegen DTC’07, 20 mei, 2e pinksterdag uit naar Ruurlo 26 mei thuis tegen DSVD.

Opstelling tegen Delden: Rowell Evers, Ramon Lorkeers ( 45 Roel Posthoorn) Naud Schrijver, Ian Nijenkamp ( Mick Kragt) Elwin van Lenthe ( Jasper Westerman) Gijs in de Wal ( Arjon van Lenthe) Robin Morrenhof, Stan Reimink, Noah Tuink, Job Heerink, Bram Reimink ( Bram Smit)