Kledingruilatelier begint met kersteditie

Misschien denk je bij het lezen van dit artikel, een kledingruilatelier? Bestaat er zoiets?

Ja dus! Sinds een aantal jaren ontstaan er meer van dit soort initiatieven. En nu willen wij dit ook in Lemelerveld gaan opzetten, maar daarover later meer. Eerst een pop-up kerst editie en bij voldoende belangstelling gaan we daarna dus op zoek naar een permanente plek in ons dorp.

Voor deze kerst-editie zijn we op zoek naar kleding. Dus heb jij nog een mooie kerst-outfit die je toch niet meer aan gaat trekken? Lever deze dan bij ons in! Het gaat om feestelijke kerstkleding maar ook de foute kersttrui is welkom, mits het schoon en heel is en er nog goed uitziet. Je mag meer dan 3 items inleveren, maar voor het halen hebben we wel een maximum van 3 items, zodat er voor iedereen genoeg keuze is.

Inleveren kan vanaf nu aan de Dorpsstraat nummer 11 (naast de Pimpernel). Op vrijdagmiddag 17 december van 13.30 tot 16.00 uur kan kleding worden gehaald door diegenen die iets hebben ingebracht. Dit is in Mozaïek 2, in het Kulturhus. Kom je dan bij ons een mooie kerst-outfit uitzoeken? We houden rekening met de geldende maatregelen.

We zien jullie heel graag en hebben er al zin in!!🎄

Het kledingruilatelier is een initiatief van Christel Neppelenbroek en Duurzaam Leefbaar Lemelerveld.

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *