‘Je kunt de boom in’ als je ons helpt 

Als je een keer bij Natuurlijk Heidepark binnenloopt zal het je vast en zeker opvallen dat er de laatste jaren ontzettend veel werk is verzet door de vele vrijwilligers. Het ‘zwembad’ heeft een complete metamorfose heeft ondergaan en is uitgebreid met een kabouterdorp/speeltuin en groot uitdagend klimbos. Dit alles om dit mooie plekje in Lemelerveld te kunnen behouden.
Maar wij zouden Lemelerveld niet zijn als wij niet al weer plannen hebben voor een volgende stap.
En dit is een noodzakelijke stap omdat onze kiosk niet meer aansluit bij de veranderingen die er zijn geweest en ook niet meer voldoet aan de eisen die hiervoor gelden.
Daarom gaan wij het aloude hoofdgebouw drastisch verbouwen. Om de charme van het gebouw niet te verliezen zal een deel aan de waterkant blijven bestaan. Maar vanaf de ingang zal er straks een compleet nieuw gebouw staan. Zo kunnen wij de bezoekers netjes ontvangen en vanuit de nieuwe kiosk zorgen voor een hapje en een drankje. Tevens zal er een serre aangebouwd worden zodat de bezoekers bij wat minder weer ook fijn binnen kunnen zitten en bij mooi weer zetten wij de deuren lekker open. Als deze plannen voor komend seizoen uitgevoerd kunnen worden krijgen wij ook de mogelijkheid om  jullie een wijntje of een biertje voor te zetten en dat is op dit moment nog niet toegestaan.

De eerste vrijwilligers zijn inmiddels al begonnen om het hoofdgebouw van binnen leeg te halen.
De komende weken zal het gebouw verder gesloopt worden waarna wij vanaf november kunnen starten met de nieuwbouw zodat wij in maart/april volgend jaar open kunnen in het nieuwe gebouw. Om dit alles voor elkaar te krijgen willen wij weer een beroep op jullie doen want wij kunnen het niet alleen! Wij zoeken vrijwilligers die ons willen helpen met de sloop- en bouwwerkzaamheden. Je hoeft geen vakman te zijn, alle hulp is welkom. Ook verwachten wij niet dat je alle dagen/weken kunt, ook als je maar een paar keer kunt ben je van harte welkom.

Om jullie een idee te geven wat er staat te gebeuren houden wij donderdag 21 oktober een informatiemiddag waar je vrij naar binnen kunt lopen tussen 16:00 en 19:00 uur. Hier kun je de tekeningen van het nieuwe gebouw bekijken en zijn wij aanwezig om je uitleg te geven en vragen te beantwoorden.
Hier kun je dan ook aangeven welke dagen of dagdelen je ons deze winter zou kunnen en willen helpen.

En om je op voorhand al te bedanken voor je inzet mag je donderdagmiddag/avond de uitdaging aan gaan in ons klimbos waar je dan gratis kunt klimmen. Als je op tijd bent kan dit nog gewoon bij daglicht maar het is nog spannender om dit vanaf 19:0 uur in het donker te doen waarbij de toren en wat bomen verlicht zijn en je een lampje op de helm krijgt. Dit is echt een belevenis die je meegemaakt moet hebben en mocht je zelf niet willen klimmen dan is het zeker de moeite waard om dit schouwspel te bewonderen.

Als je ons wilt helpen maar donderdag a.s. niet aanwezig kunst zijn dan mag je ook een e-mail sturen naar: info@natuurlijkheidepark.nl of bellen naar 0572-373301.

Alvast bedankt namens het bestuur van Stichting Natuurlijk Heidepark
Graag zien wij jullie aanstaande donderdag.

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Advertenties

Sukerbiet op Social Media

Andere berichten