Films, klassiek concert en een Ladies Night in theater de Stoomfabriek

Zin in een compleet avondje uit? Kom naar ons gezellige theater in Dalfsen en combineer een voorstelling vooraf of achteraf met een drankje en een hapje in Grand Café de Fabriek (gevestigd in hetzelfde pand).

In februari en maart staan er weer leuke voorstellingen op de theateragenda! Op vrijdag 10 en 24 februari draaien we weer 2 prachtige films: Un Autre Monde en Lunana, A Yak in the Classroom. Voor slechts 7 euro beleeft u een heerlijk bioscoopavondje.

Liefhebber van Klassiek? Op zondag 12 februari spelen Dana Zemtsov en Anna Fedorova samen met hun vaders een prachtig concert. In het concert ‘Vaders & Dochters’ maken we een reis door de generaties van deze twee families! Bij zowel Dana als Anna zit muziek in het DNA. Hun ouders zijn fantastische altisten/pianisten/pianoprofessoren.

Niks te doen in de voorjaarsvakantie? Voor de kinderen draaien we op woensdagmiddag 1 maart om 15:00 uur draaien we de film Knor! Knor vertelt het verhaal van de negenjarige Babs. Een stoere meid die van huis uit heeft meegekregen dat vlees eten nergens goed voor is. Ze helpt haar moeder Margreet in de moestuin, soms met gezonde prepuberale tegenzin, en probeert haar vriend Tijn ervan te weerhouden worstjes bij de slager te kopen. Voor slechts 7 euro reserveer je al een stoel in deze bioscoop!

Een gezellig avondje uit met vriendinnen? Kom dan naar de Ladiesnight op 3 maart om 20:00 uur. We draaien dan de film House of Gucci en vooraf, tijdens de pauze en achteraf krijg je een drankje en een hapje. De film House of Gucci is geïnspireerd op de schokkende ware gebeurtenissen rond het familie-imperium achter het Italiaanse modehuis Gucci. In een verhaal dat zich over drie decennia uitstrekt, komen liefde, verraad, decadentie, wraak en uiteindelijk ook moord voorbij. We zien hoe ver de familie bereid is te gaan in hun streven naar macht en om de naam van het befaamde modemerk hoog te houden.

Kijk op www.theaterdestoomfabriek.nl voor het volledige programma.
Altijd op de hoogte van de laatste voorstellingen of het laatste nieuws rondom een voorstelling? Volg ons dan op Facebook en/of Instagram:
👉 Facebook: destoomfabriek
👉 Instagram: theaterdestoomfabriek

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *