Buurtbus Salland zoekt nieuwe chauffeurs

Vrijwilligerswerk met mensen en vervoer door prachtig landelijk gebied. Houdt u van mensen? Autorijden geen bezwaar? Vindt u het belangrijk dat het landelijk gebied ook bereikbaar blijft? Heeft u wat vrije tijd over? Ja? Dan is het vrijwilligerswerk bij Buurtbus Salland misschien iets voor u.

 Drie verschillende routes

Buurtbusvereniging Salland rijdt momenteel met 100 chauffeurs drie lijnen, namelijk tussen Olst-Heeten-Raalte, tussen Heeten-Deventer en tussen Lemelerveld-Luttenberg-Raalte. Er wordt vijf dagen in de week gereden, volgens een vaste route en een vaste dienstregeling.

De buurtbus is een bus voor 8 personen die door Keolis beschikbaar wordt gesteld en die gereden kan worden door mensen met een rijbewijs B. Bij het opstellen van het rooster wordt er rekening gehouden met de beschikbaarheid van alle vrijwilligers. U kunt dus zelf aangeven hoe vaak en wanneer u op de Buurtbus wil rijden. Op dit moment zijn wij op zoek naar chauffeurs voor alle drie de lijnen.

Wat is er leuk aan rijden voor een Buurtbus?

Uit ervaring weten wij dat veel mensen het vrijwilligerswerk bij een Buurtbus als zeer plezierig ervaren. Je bent lid van een Buurtbusvereniging (met alle gezellige uitjes, etentjes, etc. die daarbij horen), je komt onder de mensen, hebt veelal ook dezelfde mensen in de bus waardoor er vaak leuke contacten ontstaan en rijdt met een mooie bus door een prachtige landelijke omgeving. Het team vrijwilligers is veelal een hecht team dat elkaar kent en diensten van elkaar wil overnemen, wanneer iemand om wat voor een reden dan ook een keer niet kan. Het werk geeft voldoening, waardering en de vrijheid om gerust op vakantie te gaan zonder dat dat een probleem oplevert. Kortom: leuk vrijwilligerswerk!

Interesse?

Bent u in het bezit van een rijbewijs B en heeft u interesse in vrijwilligerswerk bij Buurtbus Salland? Meld u aan via: info@buurtbussalland.nl

Voor meer informatie kunt u ook bellen met Jan Bos: 0570 562435

U kunt zelf aangeven voor welke lijn u zou willen rijden, hoe vaak, op welke dagen op welke tijd.

Wij hebben op dit moment vooral mensen nodig die de eerste dienst (start om ongeveer 7.30 uur) en/of de laatste dienst (tot 19.30 uur) kunnen en willen rijden.

Deel dit:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertenties

Sukerbiet op Social Media

Andere berichten