Bakkerij van der Most Pinkstertoernooi in Lemelerveld

Voor de 29e keer organiseert de Tennisvereniging Lemelerveld tijdens de Pinksterdagen een groot open toernooi: het Bakkerij van der Most Pinkstertoernooi. Het toernooi start donderdagavond 16 mei en op 2e Pinksterdag sluiten we af met de finalewedstrijden en de prijsuitreiking. Er zullen meer dan 100 tennisliefhebbers strijden om de prijzen in de diverse categorieën.

We zijn blij dat Bakkerij van de Most ook dit jaar weer als hoofdsponsor aan ons toernooi verbonden is. Daarnaast zijn er nog een groot aantal andere bedrijven uit Lemelerveld en omgeving die een bijdrage leveren aan het toernooi en prijzen beschikbaar hebben gesteld voor de grote verloting die maandagmiddag na de prijsuitreiking wordt gehouden.

Met dank aan onze vrijwilligers ligt het park er fantastisch bij. De weersverwachting lijkt goed en de organisatie hoopt op een gezellig en zonnig toernooi.
Er is van alles te doen op het park. Voor de kinderen is er een mini-baan en springkussen aanwezig. Op zaterdag sluiten we na de laatste tenniswedstrijd de avond gezellig af met een muziekquiz, opgeven is niet nodig. Op zondagmiddag is er wat lekkers op de barbecue te verkrijgen en maandag na de prijsuitreiking sluiten we af met de bekende verloting. Kortom een gezellig weekend! Dus kom gerust een kijkje nemen en de deelnemers aanmoedigen!

Voor verdere informatie over het toernooi en over Tennisvereniging Lemelerveld kunt u kijken op www.tvlemelerveld.nl of op facebook @TVLemelerveld. Voor het speelschema zie www.toernooi.nl.

Deel dit: