Meer gegevens

Deelnemer-info

Naam
Marije’s Creaties – Persoonlijk grafisch ontwerp
Adres
Weerdhuisweg 43
Postcode
8152 DN
Plaats
Lemelerveld
Telefoon
06 - 207 498 18
Contact
Marije Hondeveld
Profiel

Mijn naam is Marije Hondeveld. Na 20 jaar voor de klas te hebben gestaan, heb ik in 2015 de sprong gewaagd om voor mijzelf te beginnen, eerst nog naast mijn baan, sinds 2018 helemaal full-focus op mijn eigen bedrijf.
Veel mensen zien eerst de connectie niet. Maar dit kan ik al snel weerleggen. Mijn expertise voor de klas was altijd al; het inzichtelijk en visueel maken van de lesstof. Het op een andere manier bekijken, zodat je het beter begrijpt, kunt onthouden én vervolgens ook toepassen. Door mijn sterke inlevingsvermogen, structurele aanpak en overzicht kan ik mensen goed helpen om een eigen strategie uit te zetten in een eigen stijl voor hun onderneming.

Jouw uitstraling en strategie moet bij jou passen, anders kun je er niet voor de volle 100% mee gaan stralen. Vandaar ook de naam van mijn diensten: Stralende Start Online.

Mijn aanbod
• Huisstijlstrategie
Een eigen stijl voor jouw onderneming, in kleur, lettertypes en sfeerbeelden én vormgeving voor alle middelen waarmee jij jouw praktijk zichtbaar maakt
• Webdesign
Het bouwen of re-stylen van jouw (wordpress) website in jouw eigen huisstijl
• Funnel expert
Samen bekijken we jouw klantprofiel en jouw huidige aanbod. We gaan jouw aanbod (opnieuw) opbouwen in een zogenaamde productpiramide. In die piramide stippelen we de ‘know-like-trust-reis’ voor de klant uit en bepaal jij welk aanbod in elke fase wordt uitgewerkt. Door gebruik te maken van Mailblue/ Active Campaign, gaan we de klantstroom zoveel mogelijk automatiseren.
• Virtual Assistent – Strippenkaart
Heb je geen heel pakket nodig, maar kun je voor bepaalde onderdelen uit mijn aanbod wél hulp gebruiken? Dan kun je op basis van een strippenkaart gebruik maken van mijn hulp, ondersteuning en advies.

Met wie werk ik het liefst…
Coaches, trainers en therapeuten, die weten wat zij te bieden hebben, maar het lastig vinden om hier de juiste (visuele) uitstraling in te vinden en een logische én strategische opbouw in hun aanbod neer te zetten.
Zij missen een klantreis die potentiële klanten op een ongedwongen en hulpvaardige wijze brengen naar een punt dat zij graag gebruik willen maken van het aanbod.
Van kennismaken, naar waarderen, naar vertrouwen

Mijn missie
Mijn missie is om het voor jou inzichtelijker, overzichtelijker, makkelijker én leuker te maken om een constante klantenstroom op te zetten. Als je eenmaal weet hoe en in welke volgorde je de stappen moet zetten, zal je er ook veel meer plezier aan beleven en het minder als een drempel gaan ervaren. Daarom is het van belang om echt jouw eigen strategie te ontdekken, een strategie die bij jou past, waar jij je goed bij voelt.

Want mijn motto is ‘Als het klopt, dan komt het binnen!’
Ik help jou graag, om jou die tips en tools te leren (of deels uit handen te nemen)

Creatieve groet, Marije Hondeveld

Categorie
Bedrijven

Advertenties