Meer gegevens

Deelnemer-info

Naam
Op ons Boerenerf
Adres
Vilstersestraat 28
Postcode
8151 AA
Plaats
Lemelerveld
Telefoon
06-51083875
Contact
Regina de Vos
Profiel

Ons boerenerf bevindt zich aan de rand van het dorp Lemelerveld. Op deze prachtige locatie vind je een veelzijdig boerenbedrijf waar van alles te beleven valt. De boerderij is opgericht in 1913 en is in de loop der jaren uitgegroeid naar een moderne melkveehouderij met veel technische snufjes. Het melkveebedrijf is nog wel echt een familiebedrijf. We hebben allemaal onze eigen werkzaamheden, maar samen staan we sterk!
Sinds 1997 hebben we er ook een mini-camping bij, waar we al veel blijde gasten hebben mogen verwelkomen. De camping heeft 25 plaatsen, verdeeld over 2 familievelden, weidezichtplaatsen en de tuin. Zo is er voor ieder wat wils.
In 2009 zijn dochter Joan en haar man Marcel Schippers een zorgboerderij gestart. Zij bieden dagbesteding in een unieke omgeving, waarin iedereen zichzelf kan en mag ontplooien. Door de samenwerking met de boerderij is er veel mogelijk en kan eenieder zich hier ‘thuis’ voelen.
Een paar jaar later is de boerderij uitgebreid met drie leuke activiteiten voor jong en oud! Kom dwalen in het Groot Sallands Maisdoolhof en probeer de speurtocht goed op te lossen. Of ga op Boer’n Xpeditie, een educatieve speelse tour over de boerderij! Met je eigen boerenpaspoort ga je op pad en beleef je de boerderij van dichtbij! Deze activiteiten zijn ook leuk voor kinderfeestjes!
Groepen kunnen ook het ludieke spel ‘Wc-borstel werpen’ doen op de boerderij. Een combinatie van klootschieten en golf, maar dan op een ludieke manier! Er wordt gegarandeerd veel gelachten tijdens dit spel.

Categorie
Bedrijven

Advertenties