Meer gegevens

Deelnemer-info

Naam
Door Jolanda
Adres
Schaapmanstraat 5
Postcode
8152 BR
Plaats
Lemelerveld
Telefoon
0622044159
Contact
Jolanda Brok-Donkelman
Profiel

Sinds 2008 ontwerp en maak ik tassen in eigen atelier. De handgemaakte tassen van Door Jolanda hebben duidelijke lijnen met subtiele details. De collectie heeft een aantal vaste modellen: schoudertassen, shoppers, messenger – postman bags , bowling – reporter bags, feestelijke clutches en handige kleine tasjes. Door de materiaal keuze en variatie in afwerking krijgt elke tas een eigen look.

Naast goede kwaliteit stoffen en lederlook werk ik graag met bijzondere materialen zoals veganistisch kurkleer en hergebruik PTT postzakstof. Naast unieke tassen vind je ook tassen gemaakt in kleine oplages. De klanten van Door Jolanda zijn zelfbewuste vrouwen die durven te laten zien wie je zijn. Ze hebben stijl maar lopen niet mee met elke modetrend. Ze kiezen bewust voor een goed gemaakte tas uit Nederland. “Stijl is jezelf zoeken, vinden en te durven laten zien” De tassen zijn te zien in de webshop en zijn op afspraak af te halen.
Tevens werk ik voor diverse ontwerpers. In goed overleg denk ik mee in het productieproces van (nieuwe) ontwerpen en maak de samples. Een ontwerp van textiel kan in kleine oplages in mijn atelier gemaakt worden. Neem vrijblijvend contact met mij op.

Als ik in het atelier werk, ben ik minder goed bereikbaar, voel je vrij mij via de app een bericht te sturen.

Categorie
Bedrijven

Advertenties