Meer gegevens

Deelnemer-info

Naam
A3 Bedrijfskleding & Veiligheid
Adres
Postbus 30
Postcode
8150 AA
Plaats
Lemelerveld
Telefoon
Contact
Adrie Slagman
Profiel

A3 levert producten op het gebied van:
1. Bedrijfskleding & Veiligheid
A3 Bedrijfskleding levert bedrijfs- en veiligheidskleding van een aantal bekende merken of als custom made product, geheel in eigen stijl van de klant. Ons advies is gericht op de arbeids- en bedrijfsomstandigheden en in combinatie met het beschikbare budget wordt de meest geschikte invulling gezocht, indien gewenst meten we de kleding persoonlijk aan. Er is ook een ruime keus in veiligheids- en high-visabilitykleding welke voldoen aan alle Europese normen. Alle kleding kan worden voorzien van bedrijfslogo’s of andere uitingen wat de herkenning en uitstraling optimaal maakt. Door persoonlijk contact met de klant en korte lijnen binnen ons bedrijf kunt u rekenen op vlotte en correcte leveringen.
“Wij staan voor zichtbaar resultaat!”
2. PBM/Arbo
A3 Veiligheid heeft een compleet pakket Persoonlijke Beschermingsmiddelen. Dit biedt bescherming voor voeten, benen, ademhaling, hoofd, gehoor, ogen, handen maar ook valbeveiliging.
3. Arbo/BHV
Naast het persoonlijk beschermen van de mensen op de werkplek adviseren wij ook bij het volgens de wettelijke normen inrichten van de gebouwen, waardoor bij een calamiteit er zo min mogelijk schadelijke gevolgen zijn voor mens, gebouwen en processen. Hierbij moet u denken aan vluchtwegen, brandblusmiddelen, EHBO, BHV, RI&E enz. Wij proberen hiermee de continuïteit van het bedrijf zoveel mogelijk te borgen.

Categorie
Bedrijven

Advertenties