Meer gegevens

Deelnemer-info

Naam
Jongerencentrum Chill Point
Adres
Kroonplein 64
Postcode
8151 AZ
Plaats
Lemelerveld
Telefoon
06 54 32 04 08
Contact
E. Luiken
Profiel

Jongerencentrum Chillpoint

Vanaf 2016 is SMON Welzijn werkzaam in Lemelerveld. Zij hebben het voormalig jongerencentrum Jump Inn overgenomen en het een nieuwe look en naam gegeven: Chillpoint. SMON Welzijn doet het kinder- en jongerenwerk in Lemelerveld. SMON Welzijn richt zich op vier taakvelden: participatie, preventie, talentontwikkeling en coaching & begeleiding.

Iedere donderdag en vrijdag kunnen jongeren terecht in het jongerencentrum. Naschooltijd staat de koffie voor je klaar in het jongerencentrum. Je bent er welkom om je huiswerk te maken, poolen, gamen, muziek luisteren of te praten met een van de jongerenwerkers.

In het jongerencentrum zal er vanaf 2017 ook een JIP zijn (Jongeren Informatie Punt). Hier kun je bij de jongerenwerkers terecht over al je vragen over bijvoorbeeld; school, werk, drugs, liefde, vriendschap etc.

SMON Welzijn vindt het belangrijk dat jongeren participeren in Lemelerveld. Heb je een idee wat van toegevoegde waarde kan zijn voor Lemelerveld, bepaalde doelgroep, buurt of keet? Kom dan met je idee lang bij een van de jongerenwerkers en kijken we samen of het uitgevoerd kan worden.

Voor meer informatie:

www.smon.nl

Contactgegevens:

e-mail: emmelie@smon.nl

tel: 06 54 32 04 08

Openingstijden:

Donderdag: 14.00uur – 18.00uur

Vrijdag: 14.00uur – 17.00uur

Vrijdag: 19.00uur – 22.00uur*

* Tijdstip kan afwijken i.v.m. een geplande activiteit

 

Categorie
1

Advertenties