Meer gegevens

Deelnemer-info

Naam
Muziekvereniging Polyhymnia
Adres
Kroonplein 68
Postcode
8151 AZ
Plaats
Lemelerveld
Telefoon
06-23621006
Contact
Ester van der Linde
Profiel

Wij zijn een jonge, dynamische vereniging met veel muziekambities. Onze muziekambitie wordt geuit door muziek te spelen uit de tegenwoordige tijd en door middel van diverse showelementen de bezoekers te vermaken. Onze vereniging bestaat uit de volgende disciplines:

–              Fanfare

–              Slagwerkgroep

–              Majorettes

–              Bloaskapel De Heujschudders

 

Wij zij gevestigd in de kelder van het Kulturhus aan het Kroonplein in Lemelerveld.

Onze inzetbaarheid is breed, we zijn tot veel in staat om uw evenement tot een succes te maken. Het spectaculair openen of afsluiten van uw evenement is ons niet vreemd. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden, wij denken graag met u mee!

Het lopen van grote optochten is één van onze specialiteiten. Jaarlijks verzorgen wij enkele grote optochten zoals onder andere de wandeldriedaagsen in Dalfsen, Zwolle en Deventer. Daarnaast doen onze disciplines jaarlijks mee aan festivals en concoursen en verzorgen wij ook eigen muzikale evenementen.

Een ontspannen en moderne groep muzikanten is een kreet die ons vaak ten gehore komt. Onze muziekstijl is hedendaags. Ieder jaar worden actuele hits aan het repertoire toegevoegd. Wij komen graag met u in contact om de (muzikale) mogelijkheden te bespreken. Neem daarvoor gerust geheel vrijblijvend contact met ons op.

Voor meer informatie kunt u ook een kijkje nemen op onze website www.muziekverenigingpolyhymnia.nl

 

Categorie
1

Advertenties