Zwakenberg eten&drinken al 50 jaar een begrip!

Zoals u in een vorig nieuwsbericht kon lezen bestaat Zwakenberg eten&drinken deze week 50 jaar.  Dit heugelijke feit wordt gevierd met een heuse feestweek voor heel Lemelerveld.

Woensdagmiddag 10 oktober is de feestweek afgetrapt met een receptie waarvoor buren, collega-ondernemers, relaties, familie en personeel waren uitgenodigd. Harry, Anita, Jory en Jeroen stonden aan het eind van de loper klaar om de vele handen te schudden en daar werd dankbaar gebruik van gemaakt! 50 jaar cafetaria Zwakenberg, eerst Arnold en Gerda, daarna Anita en Harry en nu weer samen met Jory en Jeroen! En, zo heb ik mij laten verzekeren door Myla, dochter van Jory en Jeroen gaat zij later ook patatjes bakken dus we hoeven voorlopig nog niet zonder Zwakenberg eten&drinken te zitten! De mensen van Brasil die al jarenlang mogen rekenen op dit familiebedrijf als hun hoofdsponsor zorgden voor een hapje en een drankje zodat ook het vaste personeel als gast op de receptie aanwezig kon zijn.

Door het personeel werden Harry, Anita, Jory en Jeroen verrast met een prachtig steigerhouten bankje met ingebrand logo. Het vorige bankje werd nl door Jeroen gemaakt maar was niet erg stevig….nu dus een stevige bank waarop ze af en toe even kunnen uitrusten en nieuwe plannen kunnen bedenken.

Zondag 14 oktober kunt u, wanneer u patat komt halen een rondje aan het rad draaien. Daarmee maakt u kans op mooie prijzen of hoge kortingen! Daarna zitten de festiviteiten erop en mag de familie, zoals Jory zegt “gelukkig” weer gewoon aan het werk!

Familie Zwakenberg van harte gefeliciteerd namens redactie Lemelerveld en nog vele jaren in goede gezondheid erbij gewenst!

Zie hier naar de link voor het vorige persbericht  https://www.sukerbiet.nl/zwakenberg-eten-drinken-bestaat-50-jaar/

Door: Dorien Grootenhuis, Foto’s: Martin Zwakenberg

 

Geef een reactie