Alarmering

Alarmering

Klik op het gekleurde blok hieronder voor meer informatie.

Er kan onderscheid gemaakt worden in bewaking van je woning door een sleutelkluis en personenalarmering.

Zie je een fout of heb je een tip? Mail het ons s.v.p.

Als gebruik wordt gemaakt van de diensten van Carinova sleutelkluis, voor bijvoorbeeld huishoudelijke hulp, kan een zogenaamde sleutelkluis aan de woning worden bevestigd, waardoor de zorgmedewerker altijd de woning kan binnenkomen en veilig verlaten. De kosten van plaatsing bedragen € 65, waarna de maandhuur € 7 is. Bij koop betaal je € 190. Als je ook het servicepakket van Carinova bestelt, betaal je geen plaatsingskosten.

Zie je een fout of heb je een tip? Mail het ons s.v.p.

Hierbij draagt de bewoner van de woning een kleine draadloze zender met een knop die om de hals of pols gedragen wordt. Als er iets gebeurt, drukt de bewoner op de knop. Zo kan overal in huis een alarmoproep gedaan worden. Na een noodoproep hoort de bewoner direct een medewerker van het aangesloten thuiszorgteam. Zij zijn 24 /7 bereikbaar, ook op feestdagen.

De volgende zorginstellingen kunnen personenalarmering installeren:

Carinova personenalarmering

Deze service kost bij Carinova minimaal € 16,78 per maand, naast de installatiekosten die € 73,73 bedragen. Wel zijn diverse kortingen of subsidies mogelijk.

ZGR Brugstede
Het installeren van personenalarmering kost eenmalig € 76,45, waarna een maandelijks bedrag van vanaf € 17,70 per maand verschuldigd is.

Rosengaerde
De kosten voor personenalarmering kost eenmalig € 15, waarna de abonnementskosten € 15 per maand bedragen. Deze service kan in de gehele gemeente Dalfsen verleend worden.

Zie je een fout of heb je een tip? Mail het ons s.v.p.

<< terug naar overzicht zorg

Helpt u ons mee?

Kies 1 antwoord.