Zonnebloemvrijwilligers starten lotenverkoop

Vrijwilligers van de Zonnebloem maken zich op voor de Nationale Zonnebloemloterij 2019. Ook onze vrijwilligers gaan van mei tot september  met loten langs de deuren in Lemelerveld-Lemele-Dalmsholte en Giethmen.

De opbrengst komt ten goede aan Zonnebloemactiviteiten voor zieken, gehandicapten en hulpbehoevende ouderen.

 

De loterij is een belangrijke inkomstenbron voor de Zonnebloem, om ook in de toekomst aan de toenemende vraag naar huisbezoek, dagactiviteiten en aangepaste vakanties voor de doelgroep te voldoen. Wie een lot koopt, helpt het landelijk Zonnebloemwerk mogelijk te maken, maar ondersteunt ook de activiteiten die wij lokaal verzorgen. We hopen dat dit een extra stimulans is voor mensen om loten te kopen.

 

De trekking vindt plaats op maandag 7 oktober 2019. Vanaf die datum kan men kijken op teletekst en   ook via de website Zonnebloem.nl/loterij of via het service nummer 0900-0633 achterhalen of hun lot in de prijzen gevallen is. Bewaar het lot zorgvuldig.

Aan de Nationale Zonnebloemloterij is vergunning verleend aan stichting SNL/Zonnebloem door het ministerie van Justitie 5631620/09/DSP dd. 7 december 2009. De Zonnebloem beschikt over het CBF- en het Anbi keurmerk

De Zonnebloem telt ruim 43.000 vrijwilligers, verdeeld over ongeveer 1400 afdelingen. Zij bieden een sociaal netwerk aan zieken, gehandicapten en hulpbehoevende ouderen, voor wie eenzaamheid dreigt.

 

Geef een reactie