Zondag; Week van de Amateurskunst (met kleine wijziging in het programma)

Tip voor een leuke zondagmiddag activiteit:

Spring op je fiets en doe een rondje Lemelerveld. Zorg dat je tijdens je rondje het keramiek atelier van Alina Heerink aandoet. Zij houdt de gehele dag open huis (10.00 tot 17.00 uur) en heet je van harte welkom aan de Zennepweg 14.

Hierna kun je op weg naar Nieuwe Berkendijk 8, net buiten Lemelerveld. In de tuin van Mieke Bruins kun je van 14.30 tot 16.30 uur genieten van zang van Voices en kunst en fotografie en ook is knutseljuf Janneke aanwezig voor het maken van de mooiste teken en knipkunst.

Na deze indrukken fiets je vrolijk terug richting Kroonplein.  Dan zie je vast ook Polyhymnia bezig met haar muzikale rondgang door het dorp om haar nieuwe outfit te showen.

Loop ook even gezellig binnen bij het Kulturhus voor een kop koffie.  De Mozaïek zou deze middag open, waarbij kunstenares Anneke Smit  workshops zou geven met potlood, houtskool, wasco, krijt en stift. Helaas kunnen deze workshops niet doorgaan wegens ziekte van Anneke.

Haar schilderijen zijn nu van 16.30 tot 17.30 uur te bewonderen. Ook kun je de glaskralen expositie van Ria van Heiningen nog bewonderen in de vitrines.  En natuurlijk de foto-expositie van de fotowedstrijd van Sukerbiet.nl. Om 17.00 uur zal de top 3 van deze wedstrijd bekend gemaakt gaan worden. Leuk als je hierbij ook een kijkje neemt!

Na deze prijsuitreiking is er ook nog van alles te beleven op het Kroonplein.

Van 17.00 uur tot 18.00 uur geeft Studio SES een dansdemonstratie, gevolgd door een miniconcert van Polyhymnia om 18.00 uur. U bent van harte welkom, het wordt mooi weer, dus aarzel niet en pak die fiets voor een mooi cultureel rondje Lemelerveld

Zie ook het eerdere persbericht op Sukerbiet.nl  met het programma.

 

Deel dit:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertenties

Sukerbiet op Social Media

Andere berichten