Zomeractiviteit voor mantelzorgers op vrijdag 26 augustus 2022

Beleef de Dalfser Vecht op een unieke manier! Geniet van de natuurlijke omgeving en beleef de historie van de Vechtzomp. Vaar mee op de Vechtzomp!
De Vechtzomp Dalfsen is in augustus 2019 in de vaart genomen. Actieve vrijwilligers hebben maandenlang gewerkt aan de bouw van de Vechtzomp op de werf in Enter. Op basis van historisch materiaal is een ware replica gerealiseerd. Het resultaat mag er zijn! De schippers van de Vechtzomp nemen ons mee terug in de tijd. Zij vertellen enthousiast over de geschiedenis van de zompen, terwijl we kunnen genieten van de mooie omgeving van Dalfsen.

Speciaal voor mantelzorgers organiseert het mantelzorgteam een zomeractiviteit. Helaas kunnen er ‘slechts’ 25 mensen meevaren op de vechtzomp. Deelname gaat voort naar datum/tijd van inschrijving. En VOL = VOL.
We vertrekken om 13.00 uur. Aanwezig om 12.45 uur. Voor koffie, thee en iets lekkers wordt gezorgd. Deelname is kosteloos. Om teleurstelling ter plekke te voorkomen is aanmelden verplicht. Dat kan bij Janny Velthuis van het mantelzorgteam van Saam Welzijn. Zij is telefonisch te bereiken op 06-11276383 of via mail: j.velthuis@saamwelzijn.nl

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *