Workshop Look Hair Knupp’n & Dupp’n op Sukerbietenfeest

Worstelt jouw partner ook altijd met het haar van jullie dochter? Een kapsalon in Denver bedacht hier de ideale oplossing voor: de ‘Beer and Braids’ workshop, in Lemelerveld de ‘Knupp’n & Dupp’n’ workshop. Een speciaal evenement tijdens de American Day op het Sukerbietenfeest waar vaders leren hoe ze het haar van hun dochter kunnen doen, van simpele staartjes tot vlechten. De workshop is zowel voor vader als dochter leuk: dochterlief mag als haarmodel fungeren en de vader met de beste kapperskills wint een sixpack bier.
‘Beer and Braids’ is bedacht door Calli Huebl-Bodilis, de eigenaresse van Envogue salon. In het Nederlands vertaald is het Bier en Vlechten. in Oost-Nederland wordt het dan al snel: Knupp’n & Dupp’n. Calli werd op het idee gebracht door haar man, die vertelde over een mannelijke collega die te laat was voor een vergadering. Reden: zijn vrouw was niet thuis, en hij was die ochtend verantwoordelijk voor het haar van zijn dochtertje. Van vlechtjes tot staartjes, wat hij ook probeerde, niks lukte.
Calli: ‘Toen ik dat verhaal hoorde ging er een lampje bij me branden. Vandaag de dag zijn vaders veel meer betrokken bij de opvoeding dan vroeger. Ik heb heel veel vrouwelijke klanten die kostwinner zijn en wiens partner thuis voor de kinderen zorgt.’
Speciaal voor deze vaders kwam Calli met ‘Beer and Braids’: een cursus waarbij vaders 1 op 1 worden begeleid in het maken van staartjes, vlechten en knotten. Aan het einde van de workshop is er een modeshow waar de meisjes op de deuntjes van Taylor Swift het eindresultaat kunnen showen. Stylisten van kapsalon Look Hair geven de workshop, beoordelen de kapsels en bepalen welk duo naar huis gaat met een sixpack bier en een goodybag vol met haarproducten.
De workshop Look Hair Knupp’n & Dupp’n wordt gehouden tijdens de American Day op zaterdag 17 augustus. Deelname is gratis, wel moet je opgeven via www.Sukerbietenfeest.nl, tabblad ‘aanmelden’.

Deel dit:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *