Word vrijwilliger bij Gasthoeve de Zonnebloem!

Word onderdeel van ons team en bezorg de gasten een zinvolle en prettige invulling van de dag. Niets moet, alles mag! Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging, leuke tijdsbesteding en een warm team om in samen te werken?! Gasthoeve de Zonnebloem is op zoek naar vrijwilligers.

Gasthoeve de Zonnebloem is een zorgboerderij met dagbesteding voor ouderen. De zorgboerderij bevindt zich in Lemele, aan de voet van de Lemelerberg. Er is op de zorgboerderij de ruimte om te doen waar de gasten (deelnemers) zich prettig bij voelen. Het heeft namelijk alles te maken met vrijheid en het geluk van de deelnemers. Niets moet, alles mag!

De inzet van onze vrijwilligers is erg breed. Met diverse taken en activiteiten op de dagbesteding kunt u ons helpen. De vrijwilligers doen bijvoorbeeld een spelletje rummikub, kruisjassen of gaan biljarten. Ook kunnen ze de gasten begeleiden wanneer ze een rondje willen wandelen of fietsen. Wij brengen graag zoveel mogelijk tijd buiten door. Verder assisteren ze bij de huishoudelijke taken zoals koffie schenken en het bereiden van de
warme maaltijd. Ze zijn de helpende hand van de medewerkers. Samen werken aan welzijn!

Welke kwaliteit u ook beschikt, wij zetten deze graag in. Het doel van de dagactiviteiten is om de zelfredzaamheid te bevorderen, te behouden of te compenseren. Het belangrijkste is dat u sociaal bent ingesteld en een praatje kunt maken met onze gasten om hen een leuke dag te bezorgen. Uit en toch thuis!

Heeft u affiniteit met de doelgroep ouderen, heeft u een goed inlevingsvermogen, een verantwoordelijkheidsgevoel en bent u een halve, hele of meerdere dagen per week beschikbaar? Dan maken wij graag kennis met u!

Wij zoeken vrijwilligers die onderdeel willen worden van ons team en samenwerken aan een fantastische dag voor de gasten.
Voor meer informatie kijk op onze website: www.gasthoevedezonnebloem.nl

voor vragen
kunt u mailen naar info@gasthoevedezonnebloem.nl of bellen naar 0572-372654

Deel dit:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertenties

Sukerbiet op Social Media

Andere berichten