Woonfestival van Wagenmans wonen en slapen in Lemelerveld op 5 & 6 november

Bij Wagenmans wonen en slapen staat de maand november extra in het teken van wonen. Duurzame woonoplossingen, woontrends, tips & tricks van onze adviseurs en muziek met koffie en heerlijke hapjes. Het gaat hier over het Woonfestival georganiseerd in het eerste weekend van november. Op zaterdag 5 en zondag 6 november is het feest waar Wagenmans samen met leveranciers informatie deelt over onderwerpen waar jij meer van wilt weten.

Duurzame woonoplossingen

Tijdens het Woonfestival zijn Slimmer Wonen en Zonder Gas aanwezig om producten te laten zien die jou tijdens de herfst- en wintermaanden lekker warm houden door minder of zelfs zonder gasgebruik. Een onderwerp dat voor velen interessant kan zijn. Denk aan elektrische vloerverwarming, infraroodpanelen etc. Ook Slimmer Wonen laat mooie ontwikkelingen zien op het gebied van elektrisch bedienbare raamdecoratie of verlichting. Stel vragen en krijg uitleg over de nieuwste trends en ontwikkelingen.

De nieuwste collecties en trends

Tijdens het woonfestival zijn diverse leveranciers aanwezig om jou de nieuwste ontwikkelingen en trends te laten zien. Bijvoorbeeld over kasten op maat, duurzame bedden of demonstraties over relaxfauteuils. De interieuradviseurs van Wagenmans geven presentaties over 3D-tekeningen en moodboards. Kortom, genoeg te zien en beleven! Binnenkort wordt de tijdlijn bekend gemaakt waarop te zien is welke presentatie wordt gegeven op welk tijdstip. Zo hoef jij niets te missen van het onderwerp waar jij interesse in hebt.

Kraampjes met de leukste woondecoratie

Ook voor leuke woonaccessoires kun je bij het woonfestival terecht. Zo heeft het festival een woonmarkt met kraampjes waar onder andere De Loft 43 accessoires showt. Kunst, bloemen, planten, kussens en trendy behang zal ook worden getoond.

Foodtrucks en muziek

Een festival zonder foodtrucks en muziek is natuurlijk geen écht festival. Op het buitenterrein staat een tent met heerlijke hapjes, een baristabar en ook aan de kids wordt gedacht. Muziek zal beide dagen te horen zijn en zal voor een gezellige sfeer zorgen.

Meer informatie en Koopzondagen

Lijkt het jou leuk om naar het Woonfestival van Wagenmans wonen en slapen te komen? Zet dan zaterdag 5 en zondag 6 november in je agenda. De entree is helemaal GRATIS en je kunt zoveel mensen meenemen als je wilt. Houd de social media kanalen en de website van Wagenmans in de gaten voor meer informatie en de bekendmaking van de tijdlijn. Je vindt binnenkort meer informatie op www.wagenmanswonen.nl. Daarnaast hebben we nog een aantal koopzondagen gepland staan in november. Op zondag 6 november (woonfestival) en zondag 20 november is Wagenmans wonen en slapen extra geopend van 12.00 tot 17.00 uur aan de Weerdhuisweg 1 in Lemelerveld.

 

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *