Woensdag 5 juni a.s is er weer een Mama Café in Dalfsen.

Deze keer is het onderwerp: NIEUWSGIERIG …naar het kinderbrein?

Kom dan naar de mini workshop van juf Brein bij het mama Café in Dalfsen. Zij gaat je alles vertellen over het fascinerende kinderbrein!

  • Hoe ontwikkelt het brein zich tussen de leeftijd van 0 tot 4 jaar? • Waarom is het zo belangrijk om meer te weten over deze periode? • Hoe komen verbindingen in het kinderbrein tot stand en hoe kun je deze verbindingen versterken? • Welke rol heeft voeding en slapen op het kinderbrein? • …en nog veel meer interessante weetjes!

Je hebt als ouders/verzorgers een grote impact op de ontwikkeling van het kinderbrein en als je hier bewust van wordt gemaakt, zal dit positieve gevolgen hebben voor je kind. Aan het einde van deze mini workshop heb je als ouders/verzorgers meer inzicht in hoe je jouw kind kan ondersteunen en begeleiden in deze ontwikkelingen.

 www.breindelijk.nl Instagram: @JufBrein Facebook: Breindelijk

Interesse? Je bent met je kindje van harte welkom bij het Mama Café. Natuurlijk zijn ook papa’s en andere verzorgers van harte welkom!

Over het Mama Café Dalfsen:

Het Mama Café is elke 1e woensdag van de maand van 9.30 tot 11.30 uur in het PlusCafé van kulturhus Trefkoele+ aan de Ruigedoornstraat 108 in Dalfsen. Het Mama Café is laagdrempelig en vrij toegankelijk. Doelgroep zijn ouders en verzorgers en hun kinderen van 0- 4 jaar. In het Mama Café Dalfsen kun je andere ouders ontmoeten, ervaringen uitwisselen en gezellig koffie drinken. De kinderen kunnen intussen lekker spelen. Regelmatig schuift een deskundige aan om wat meer te vertellen over de thema’s rondom opgroeien en opvoeden van jonge kinderen en het ouderschap.

Het Mama Café Dalfsen is een initiatief van verloskundige/coach Wietske van Luipen (Puur Ouderschap) en contextueel therapeut/gezinscoach Tineke van Gorcum-van der Keijl (De Kapstok) en Kulturhus Trefkoele+ (bibliotheek, GGD IJsselland en speel-o-theek).

Voor meer informatie over het Mama Café: www.facebook.com/Mama Café Dalfsen

Geef een reactie