Wie is MoDi?

Even voorstellen:

Al enige tijd beschikken wij als redactie van De Lemelervelder en Sukerbiet.nl over een nieuw redactielid die onder haar stukjes MoDi zet. Het wordt dus tijd om eens kennis te maken met de persoon die achter de naam MoDi schuil gaat!

De redactie

MoDi stelt zich aan u voor

Sinds de zomer schrijf ik met enige regelmaat een artikeltje voor De Lemelervelder en voor Sukerbiet.nl. Dat doe ik met veel plezier. Aanvankelijk dacht ik dat redelijk incognito te kunnen doen, door ‘MoDi’ onder elk artikel te plaatsen. Echter, de gefuseerde redactie van beide mediums, vond het nodig de ware identiteit achter ‘mijn pseudoniem’ te onthullen.

Dus hierbij: Mijn naam is Moniek Diepman. Ik ben geboren en getogen in Hoonhorst. Twaalf jaar geleden ben ik samen met mijn partner op de Nieuwe Landen I neergestreken. Dat bevalt ons goed. Met drie jonge, schoolgaande kinderen hoef ik me geen moment te vervelen.

Twee dagen per week ben ik werkzaam als doktersassistente bij Huisartsenpraktijk Wijhe. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om een rondje te gaan hardlopen. Verder zing ik een deuntje mee bij het gezelligheids-koor Voices, schrijf ik artikeltjes, lees ik graag een goed boek (als ik tijd heb) en verricht ik hand- en spandiensten binnen school- en verenigingsleven.

Ook lekker (uit)eten en een fijn glas wijn zijn prima aan mij besteed. Niet teveel natuurlijk, want tegenwoordig kan het zijn dat ik word ingezet om een bijeenkomst of evenement te ‘verslaan’ en dat moet natuurlijk wel helder en objectief gebeuren. Ik doe in ieder geval mijn best!

MoDi

Een reactie op “Wie is MoDi?

Geef een reactie